Ubytování ve městě Villar de Silva

Město Villar de Silva se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villar de Silva nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villar de Silva

Habitación de Luz
Habitación de Luz

8,8 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování Habitación de Luz máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Habitación de Luz se nachází v obci Villar de Silva, 11 km od římských dolů Las Médulas, 12 km od jezera Carucedo a 37 km od hradu Ponferrada. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento venkovský dům nabízí gril. Pro děti je připraveno dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Na místě je k dispozici bowlingová dráha. Letiště León je ve vzdálenosti 139 km.

Alojamientos Serra da Lastra
Alojamientos Serra da Lastra

8,4 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování Alojamientos Serra da Lastra máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamientos Serra da Lastra se nachází ve Villar de Silva, 16 km od Las Médulas, a nabízí bar a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány mají plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, posezení, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani toustovač a kávovar. Na místě je dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 32 km od obce Ponferrada a 25 km od obce Villafranca del Bierzo.