Ubytování ve městě Villar de Ves

Město Villar de Ves se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villar de Ves nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villar de Ves

3 bedrooms villa with private pool enclosed garden and wifi at Villa de Ves
3 bedrooms villa with private pool enclosed garden and wifi at Villa de Ves

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa de Ves se nachází v obci Villar de Ves a nabízí 3 ložnice, soukromou uzavřenou zahradu, Wi-Fi, sezónní venkovní bazén a gril. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Na letiště Albacete je to 81 km.

El Refugio de Chloe
El Refugio de Chloe

8,9 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování El Refugio de Chloe máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Refugio de Chloe se nachází v obci Villar de Ves a nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Albacete je to 86 km.