Ubytování ve městě Villares de la Reina

Město Villares de la Reina se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villares de la Reina nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villares de la Reina

Resotel
Resotel

9,4 / 10 (1163 hodnocení)

V ubytování Resotel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Designový hotel Resotel se nachází ve městě Villares de la Reina a nabízí bezplatné Wi-Fi, venkovní bazén, vlastní čerpací stanici, nepřetržitě otevřený obchod a kavárnu. Tyto moderní pokoje mají satelitní TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a minibar. Ve vlastní koupelně najdete fén, bezplatné toaletní potřeby a ručníky. Hotel se nachází u dálnice Valladolid a restaurace je vzdálená 400 metrů. Místní autobusy staví 300 metrů od hotelu. Resotel je vzdálen 5 minut jízdy od Salamanky a 45 minut jízdy od přírodní rezervace Riberas de Castronuño-Vega del Duero.

Hotel Corona de Castilla
Hotel Corona de Castilla

8,3 / 10 (774 hodnocení)

V ubytování Hotel Corona de Castilla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Corona de Castilla se nachází 3 km od centra Salamanky, naproti stadionu Helmántico. Nabízí nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Klimatizované pokoje jsou vybavené TV. Pokoje mají dřevěné podlahy a jsou vytápěné. Všechny mají psací stůl. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a toaletní potřeby. Podává se zde snídaně formou bufetu a hotel má à la carte restauraci a snack bar. Hosté mohou relaxovat v salonku s krbem a býčími zápasy. Hotel má turistické informace a stojí 100 metrů od místní autobusové zastávky. Taxíky jsou k dispozici 24 hodin denně. Z hotelu se snadno dostanete na dálnice A66 a A62. Do Madridu dojedete autem za 2,5 hodiny.