Ubytování ve městě Villoslada de Cameros

Město Villoslada de Cameros se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villoslada de Cameros nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villoslada de Cameros

Casa rural La Media Legua
Casa rural La Media Legua

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Casa rural La Media Legua se nachází v obci Villoslada de Cameros a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 64 km.

Casa Rural el Rincon de Maria
Casa Rural el Rincon de Maria

9,4 / 10 (17 hodnocení)

V ubytování Casa Rural el Rincon de Maria máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural el Rincon de Maria se nachází v obci Villoslada de Cameros a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a nepřetržitě otevřenou recepci. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a kanoistice. Venkovský dům s terasou a výhledem na město má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 64 km.

Casa el Sotillo
Casa el Sotillo

9,3 / 10 (67 hodnocení)

Casa el Sotillo se nachází ve městě Villoslada de Cameros a nabízí tenisový kurt a gril. Výhled směřuje na město a hory. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. V okolí se lze věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Na místě je lyžárna. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 64 km.

Casa Rural el Quemao
Casa Rural el Quemao

8,4 / 10 (60 hodnocení)

Casa Rural el Quemao se nachází v obci Villoslada de Cameros a nabízí přímý přístup na sjezdovku. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na hory. Každý den se zde podává à la carte a kontinentální snídaně. Casa Rural el Quemao nabízí také půjčovnu lyžařského vybavení a business centrum s bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 64 km.

Cascadas de Puente Ra
Cascadas de Puente Ra

8,3 / 10 (193 hodnocení)

Cascadas de Puente Ra se nachází v obci Villoslada de Cameros a nabízí bezplatné Wi-Fi. Některé pokoje mají balkon s výhledem na hory. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s šatní skříní. Pokoje v Cascadas de Puente Ra mají vlastní koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma a některé také výhled na město. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou a fénem. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 64 km.

Posada Hoyos de Iregua
Posada Hoyos de Iregua

7,9 / 10 (261 hodnocení)

Posada Hoyos de Iregua nabízí ubytování v obci Villoslada de Cameros. K dispozici je pokojová služba a dětské hřiště. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje mají psací stůl, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Posada Hoyos de Iregua podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. V okolí Villoslada de Cameros se můžete věnovat pěší turistice, lyžování, rybaření a dalším aktivitám. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 64 km.