Ubytování ve městě Vilvestre

Město Vilvestre se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vilvestre nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilvestre

Casa Obdulia
Casa Obdulia

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Obdulia se nachází asi 26 km od kostela Freixo de Espada a Cinta a nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou a kávovarem. Výhled směřuje do zahrady. Venkovský dům s terasou a výhledem na město má 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Salamanca je to 114 km.

La Juderia de Las Arribes
La Juderia de Las Arribes

9,1 / 10 (237 hodnocení)

La Judería de las Arribes se nachází ve městě Vilvestre v přírodní rezervaci Arribes del Duero. Má okouzlující terasu se stoly a židlemi. Pokoje v La Judería de las Arribes mají TV a vlastní koupelnu. Některé pokoje mají vlastní balkon. V hotelové restauraci se podávají andaluské pokrmy připravené z bio zeleninové zahrady. Jídla pro skupiny jsou k dispozici na základě předchozí žádosti. K dispozici je TV místnost s pohovkami a stolními hrami. Personál vám může zajistit výlety lodí po krásné řece Duero, která dělí Španělsko a Portugalsko. Na portugalskou hranici dojedete za 20 minut. Zamora a Salamanka jsou vzdálené asi 100 km.