Ubytování ve městě Vis

Město Vis se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vis nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vis

Vis 101
Vis 101

9,7 / 10 (29 hodnocení)

Vis 101 se nachází asi 33 km od jezera Covadonga a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Tento bed and breakfast má terasu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se zde podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Vis 101 stojí 37 km od La Cueva de Tito Bustillo a golfového hřiště La Rasa de Berbes. Na letiště Asturias je to 120 km.

El llagar
El llagar

9,6 / 10 (28 hodnocení)

El llagar se nachází asi 33 km od jezera Covadonga a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 2009, 37 km od La Cueva de Tito Bustillo a 37 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. El llagar leží 42 km od Bufones de Pria a 45 km od Museo del Jurásico de Asturias. Na letiště Asturias je to 120 km.

Hotel Las Grandas
Hotel Las Grandas

8,2 / 10 (400 hodnocení)

Hotel Las Grandas se nachází ve Vistalegre a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. K dispozici je úschovna zavazadel a bezplatné Wi-Fi. Pokoje jsou vybavené kabelovou TV s plochou obrazovkou. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s bidetem, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Pokoje mají šatní skříň. Hotel Las Grandas stojí 140 km od letiště Asturias.