Ubytování ve městě Vistabella del Maestrazgo

Město Vistabella del Maestrazgo se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vistabella del Maestrazgo nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vistabella del Maestrazgo

Alojamientos Rurales Penyagolosa
Alojamientos Rurales Penyagolosa

9,3 / 10 (47 hodnocení)

Alojamientos Rurales Penyagolosa se nachází v centru Vistabella del Maestrat a nabízí bezplatné Wi-Fi. Nabízí dobře vybavené apartmány ve venkovském stylu. Penyagolosa má apartmány s kuchyňským koutem a prostorným posezením s TV a DVD přehrávačem. Všechny mají výhled na okolní národní park Peñagolosa. Vesnice Vistabella má malý výběr obchodů a restaurací. Do sousedních vesnic Chodos a Villahermosa dojedete autem za 20 minut. Pláže Castellón de la Plana a Benicàssim jsou vzdálené necelých 70 km. Casas Rurales stojí něco málo přes 2 hodiny jízdy od Valencie a Tarragony.

Apartamento rural el Vidre VT-42035-CS
Apartamento rural el Vidre VT-42035-CS

9,2 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Apartamento rural el Vidre VT-42035-CS máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento rural el Vidre VT-42035-CS se nachází v obci Vistabella del Maestrazgo. Výhled směřuje na hory. Apartmán má balkon, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a italsky. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 49 km.

APARTAMENTO VISTABELLA 1B REF 035
APARTAMENTO VISTABELLA 1B REF 035

8,7 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování APARTAMENTO VISTABELLA 1B REF 035 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. APARTAMENTO VISTABELLA 1B REF 035 se nachází ve městě Vistabella del Maestrazgo ve Valencii a nabízí balkon. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 54 km.

Casa rural L'Hospital
Casa rural L'Hospital

8,5 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Casa rural L'Hospital máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rural L'Hospital se nachází ve městě Vistabella del Maestrazgo. Tento venkovský dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 49 km.

Piso con vista espectacular en Vistabella
Piso con vista espectacular en Vistabella

8 / 10 (7 hodnocení)

Piso con vista espectacular en Vistabella se nachází ve městě Vistabella del Maestrazgo ve Valencii a nabízí balkon a výhled na hory. Apartmán má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 49 km.

La Casita de Vistabella
La Casita de Vistabella

7,8 / 10 (15 hodnocení)

La Casita de Vistabella se nachází v obci Vistabella del Maestrazgo a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Chata má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata má gril. Letiště Castellón-Costa Azahar je vzdálené 51 km.