Ubytování ve městě Víznar

Město Víznar se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Víznar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Víznar

Chalet Rural Vistas a Granada
Chalet Rural Vistas a Granada

9,7 / 10 (16 hodnocení)

Chata Rural Vistas s výhledem do zahrady. a Granada nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 6,3 km od kláštera Cartuja. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má výhled na hory a bazén, 3 ložnice a balkon. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na město, TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou a 1 koupelnu s bidetem a fénem. Prázdninový dům stojí 7,7 km od vlakového nádraží Granada a 8,6 km od baziliky San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 22 km.

Apartamentos Turísticos Aguas de Viznar
Apartamentos Turísticos Aguas de Viznar

9,1 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Turísticos Aguas de Viznar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Suites Aguas de Viznar se nachází ve Viznaru a nabízí stylová studia a apartmá s bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a jízdě na koni. Všechny pokoje jsou moderně zařízené a mají parketové podlahy. V obývacím pokoji je pohovka, jídelní stůl, TV s plochou obrazovkou a klimatizace. V dobře vybavené kuchyni je varná deska, mikrovlnná trouba, kávovar a nádobí. K dispozici je 1 koupelna se sprchou a fénem, ložní prádlo a ručníky. Některé apartmány mají také balkon nebo terasu. Suites Aguas de Viznar stojí 7 minut jízdy od měst Alfacar a Fuente Grande. Přírodní rezervace Sierra de Huétor je vzdálená 850 metrů a centrum Granady 8 km. Sierra Nevada je vzdálená 1 hodinu jízdy.