Ubytování ve městě Xeraco

Město Xeraco se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Xeraco nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Xeraco

FLORIT FLATS - The Xeraco Beach Frontline Apartment
FLORIT FLATS - The Xeraco Beach Frontline Apartment

9,2 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování FLORIT FLATS - The Xeraco Beach Frontline Apartment máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. FLORY - Xeraco Beach Frontline Apartment se nachází v Xeracu, necelý 1 km od Platja Tavernes de la Valldigna a 2,5 km od L'ahuiru. 200 metrů od pláže Playa de Xeraco. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Valencia je to 66 km.

Barlovento I
Barlovento I

9 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování Barlovento I máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Barlovento I se nachází v obci Xeraco a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a tenisu. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je také gril. Mezi zajímavosti v okolí Barlovento I patří pláž Playa de Xeraco, taverny Platja de la Valldigna a L'ahuir. Na letiště ve Valencii je to 66 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

An apartment in Xeraco with 3 bedrooms, located near beach and Gandia
An apartment in Xeraco with 3 bedrooms, located near beach and Gandia

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartment in Xeraco se nachází v obci Xeraco, 47 km od autobusového nádraží Denia a 47 km od hradu Denia, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Poskytuje výhled na město a hory a je vzdálen 24 km od majáku Cullera. Tento apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Apartmán je vzdálený 40 km od golfového hřiště El Saler a 46 km od přírodní rezervace Parque Natural de la Albufera. Na letiště Valencia je to 65 km.

Parquemar VIII Solo Familias
Parquemar VIII Solo Familias

8 / 10 (1 hodnocení)

Parquemar VIII Solo Familias se nachází asi 47 km od autobusového nádraží Denia a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, venkovním bazénem, zahradou a společným salonkem. Tento apartmán nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň. Apartmán má terasu, výhled na bazén, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 47 km od hradu Denia a 23 km od majáku Cullera. Na letiště Valencia je to 64 km.

Deltamar Solo Familias
Deltamar Solo Familias

7,8 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování Deltamar Solo Familias máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Deltamar Solo Familias se nachází ve městě Xeraco, 200 metrů od pláže Playa de Xeraco a 1 km od města L'ahuir. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s venkovním bazénem a výhledem na moře. Na místě je soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, posezení, TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou. Nechybí ani mikrovlnná trouba a kávovar. Deltamar Solo Familias má také dětské hřiště. Ubytování je vzdálené 2,3 km od taverny Platja Tavernes de la Valldigna a 25 km od majáku Cullera. Na letiště Valencia je to 66 km.

Xeraco Park I solo familias
Xeraco Park I solo familias

Xeraco Park se nachází 100 metrů od pláže Playa de Xeraco. I solo familias nabízí ubytování se zahradou, sdíleným loungem a sdílenou kuchyní. Apartmán má terasu, výhled na bazén, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou. K vybavení patří mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Platja Tavernes de la Valldigna se nachází necelý 1 km od parku Xeraco. I solo familias, zatímco L'ahuir je 2,4 km daleko. Na letiště Valencia je to 66 km.