Ubytování ve městě Yunquera de Henares

Město Yunquera de Henares se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Yunquera de Henares nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Yunquera de Henares

Hostal La Granja
Hostal La Granja

9,2 / 10 (158 hodnocení)

Hostal La Granja se nachází v Yunquera de Henares, 40 km od madridské brány. Nabízí služby concierge, nekuřácké pokoje, sdílený lounge, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Palác Infantado je vzdálený 15 km, park Parque de la Concordia 16 km a Panteon de la Duquesa de Sevillano 20 km. Za příplatek je k dispozici soukromé parkoviště. Pokoje v penzionu mají klimatizaci, satelitní TV s plochou obrazovkou, Blu-ray přehrávač a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Hostal La Granja poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Hosté penzionu Hostal La Granja se mohou v Yunquera de Henares a okolí věnovat různým aktivitám, včetně pěší turistiky. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky. Španělská národní knihovna - Alcalá de Henares je vzdálená 38 km a Španělský národní archiv je 39 km daleko. Na letiště Madrid-Torrejón je to 45 km.

Hostal Restaurante Taracena
Hostal Restaurante Taracena

8,9 / 10 (103 hodnocení)

Hostal Restaurante Taracena se nachází ve městě Yunquera de Henares, 40 km od madridské brány, a nabízí restauraci, bar a výhled na město. Hotel stojí 16 km od parku Parque de la Concordia, 20 km od Panteon de la Duquesa de Sevillano a 38 km od Španělské národní knihovny Alcalá de Henares. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Palác Infantado je vzdálený 14 km. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnou, ložním prádlem a ručníky. Hostal Restaurante Taracena poskytuje pokoje s klimatizací a šatní skříní. V okolí Yunquera de Henares se můžete věnovat pěší turistice. Hostal Restaurante Taracena stojí 39 km od Španělského národního archivu a univerzity Alcala. Na letiště Madrid-Torrejón je to 45 km.