Ubytování ve městě Zafra de Záncara

Město Zafra de Záncara se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zafra de Záncara nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zafra de Záncara

Casas Rurales Planeta Chicote
Casas Rurales Planeta Chicote

9,6 / 10 (68 hodnocení)

V ubytování Casas Rurales Planeta Chicote máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casas Rurales Planeta Chicote se nachází ve městě Zafra de Zanzara a nabízí venkovní bazén. Casas Rurales Planeta Chicote má nepřetržitě otevřenou recepci a terasu. K dispozici jsou také turistické informace, dětské hřiště a služba žehlení. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky.

Era 124
Era 124

8,4 / 10 (153 hodnocení)

Era 124 se nachází v Zafra de Záncara a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 123 km.

Mirador Del Vallejuelo
Mirador Del Vallejuelo

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Mirador Del Vallejuelo se nachází na kopci v obci Zafra del Záncara a nabízí soukromou terasu s grilem a venkovním nábytkem. Tento vytápěný dům nabízí výhled na kastilskou krajinu. V útulném obývacím pokoji najdete krb, pohovku, TV s plochou obrazovkou a velký jídelní stůl. K dispozici je ložnice s manželskou postelí, ložnice s oddělenými postelemi, třílůžková ložnice a 2 koupelny. Kuchyň je vybavena pračkou, sporákem, toustovačem a kávovarem. Ubytování je vzdálené 200 metrů od trhu a 3 km od restaurace. Okolí je oblíbeným cílem milovníků pěší turistiky a jízdy na koni. Do Cuency dojedete za 50 minut a do centra Madridu je to 130 km. Snadno se odtud dostanete na dálnici A3.