Ubytování ve městě Zagrilla

Město Zagrilla se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zagrilla nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zagrilla

Amazing home in Priego de Crdoba with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Amazing home in Priego de Crdoba with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

9 / 10 (1 hodnocení)

Amazing home in Priego de Crdoba se nachází ve městě Zagrilla a nabízí soukromý bazén, výhled na hory, 3 ložnice, Wi-Fi a venkovní bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny se sprchou. Prázdninový dům je vzdálený 5,3 km od náměstí El Esparragal a 6,1 km od města Priego de Córdoba. Amazing home in Priego de Crdoba with 3 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool je vzdálené 77 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.

Holiday home Calle Los Naranjos II
Holiday home Calle Los Naranjos II

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Calle Los Naranjos II se nachází v obci Zagrilla a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny se sprchou. Prázdninový dům stojí 6,9 km od Carcabuey a 7,2 km od El Tarajal. Holiday home Calle Los Naranjos II stojí 83 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.

Amazing home in Zagrilla, Crdoba with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Amazing home in Zagrilla, Crdoba with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

9 / 10 (1 hodnocení)

Tříhvězdičkový Amazing home in Zagrilla, Crdoba with 3 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v obci Zagrilla v Andalusii. Výhled směřuje na hory. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu. Nechybí ani TV. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 86 km.

Casa Rural Fuente Zagrilla
Casa Rural Fuente Zagrilla

8,7 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural Fuente Zagrilla se nachází v Zagrilla Alta v klidné, okouzlující krajině Cordobean. Má zahradu s grilem a je vzdálen necelých 40 minut jízdy od Córdoby, Granady, Jaenu a Málagy. Casa Rural Fuente Zagrilla’s Rustikálně zařízená vila se 3 ložnicemi, dlážděnou podlahou a dřevěným nábytkem. Ložnice a koupelna se nacházejí v 1. patře. V přízemí je obývací pokoj s jídelnou, krbem a plně vybavenou kuchyní. V obci a v historickém městě Priego de Córdoba, vzdáleném pouhých 5 minut jízdy, najdete několik obchodů a restaurací. V okolí se můžete věnovat celé řadě outdoorových aktivit včetně pěší turistiky, cyklistiky a jízdy na koni. Hotel se nachází v přírodní rezervaci Sierras Subbéticas, kde najdete zahradu s houbami. Personál vám poskytne více informací o památkách v okruhu 45 minut jízdy od vily, včetně jeskyně netopýrů, oslí svatyně, hradu Zuheros nebo archeologického muzea v Almedinille.

Sierra Alcaide
Sierra Alcaide

8,4 / 10 (20 hodnocení)

Prázdninový dům Sierra Alcaide se nachází v obci Zagrilla a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň. Prázdninový dům má TV s plochou obrazovkou. K dispozici je sezónní venkovní bazén. K dispozici je také gril. Sierra Alcaide stojí 7 km od Priego de Córdoba a 25 km od Cabry. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 87 km.

Holiday Home Nina Celi
Holiday Home Nina Celi

8,4 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Nina Celi se nachází ve městě Zagrilla a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 6,9 km od El Tarajal. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny se sprchou. Prázdninový dům stojí 7 km od Carcabuey a 7,7 km od El Esparragal. Holiday Home Nina Celi stojí 83 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.

Beautiful home in Priego de Crdoba with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Beautiful home in Priego de Crdoba with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Beautiful home in Priego de Crdoba with 3 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází ve městě Zagrilla a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 3 koupelny se sprchou. Prázdninový dům je vzdálený 5,4 km od náměstí El Esparragal a 6,2 km od města Priego de Córdoba. Beautiful home in Priego de Crdoba with 3 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool je vzdálený 77 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.

Andalusian house with private pool in the picturesque village of Zagrilla Alta
Andalusian house with private pool in the picturesque village of Zagrilla Alta

7 / 10 (5 hodnocení)

Andalusian house with private pool se nachází v obci Zagrilla Alta v malebné vesničce Zagrilla Alta a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. 23 km od Cabry. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí a 2 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má terasu. Andalusian house se nachází v malebné vesničce Zagrilla Alta a nabízí zahradu, gril a venkovní bazén. Ubytování je vzdálené 31 km od Luceny a 13 km od Priega de Córdoba. Andalusian house with private pool se nachází v malebné vesničce Zagrilla Alta, 91 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.

Four-Bedroom Holiday Home in Zagrilla, Cordoba
Four-Bedroom Holiday Home in Zagrilla, Cordoba

Four-Bedroom Holiday Home in Zagrilla, Cordoba se nachází ve městě Zagrilla. Výhled směřuje na hory. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny. K dispozici je TV a CD přehrávač. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 85 km.

Five-Bedroom Holiday Home in Zagrilla P. de Cordoba
Five-Bedroom Holiday Home in Zagrilla P. de Cordoba

Five-Bedroom Holiday Home in Zagrilla P. De Cordoba se nachází v Zagrillě. Výhled směřuje na hory. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou. Tento 4hvězdičkový prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 83 km.