Ubytování ve městě Zarza Capilla

Město Zarza Capilla se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zarza Capilla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zarza Capilla

Casa Relojero
Casa Relojero

9,9 / 10 (15 hodnocení)

Casa Relojero se nachází v obci Zarza Capilla a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Hosté mohou relaxovat ve wellness centru se saunou a vířivkou nebo v zahradě s grilem. Casa Relojero zajišťuje službu půjčení auta. Na letiště Badajoz je to 185 km.

Albergue Rural Zarza Capilla
Albergue Rural Zarza Capilla

8,6 / 10 (67 hodnocení)

V ubytování Albergue Rural Zarza Capilla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Albergue Rural Zarza Capilla se nachází v obci Zarza Capilla a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, kyvadlová doprava, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje mají šatní skříň, ložní prádlo a terasu s výhledem na hory. Každé ráno se podává kontinentální, anglická/irská nebo veganská snídaně. Albergue Rural Zarza Capilla má restauraci, která podává katalánskou, italskou a středomořskou kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánská, bezmléčná a bezlepková jídla. V Zarze Capilla a okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Na letiště Badajoz je to 184 km.