Ubytování ve městě Zarzuela del Monte

Město Zarzuela del Monte se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zarzuela del Monte nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zarzuela del Monte

Disfrutar y relajarse en el Robledal
Disfrutar y relajarse en el Robledal

9,9 / 10 (9 hodnocení)

S výhledem na hory, Disfrutar y relajarse en El Robledal nabízí ubytování s venkovním bazénem, zahradou a terasou, asi 33 km od náměstí Plaza Mayor. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a šipky a využívat neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Prázdninový dům stojí 31 km od Alcazaru de Segovia a 33 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 94 km. Disfrutar y relajarse en el Robledal.

El encinar de Gabino
El encinar de Gabino

9,8 / 10 (18 hodnocení)

El encinar de Gabino se nachází v obci Zarzuela del Monte a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 31 km od Alcazaru de Segovia a 33 km od památníku Loba Capitolina. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas 94 km od El encinar de Gabino.

CASA ELLE
CASA ELLE

9 / 10 (9 hodnocení)

CASA ELLE se nachází v Zarzuele del Monte, 33 km od náměstí Plaza Mayor a 32 km od Alcazar de Segovia. Nabízí sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na bazén, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Prázdninový dům stojí 33 km od památníku Loba Capitolina a 34 km od městských hradeb Segovia. Letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas leží od CASA ELLE 95 km.

Los Herrero
Los Herrero

9 / 10 (7 hodnocení)

Los Herrero se nachází v Zarzuele del Monte, 30 km od náměstí Plaza Mayor a 28 km od Alcazar de Segovia, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené asi 30 km od památníku Loba Capitolina, 30 km od městských hradeb Segovia a 44 km od přírodní rezervace Peñalara. Některé pokoje mají balkon s výhledem na hory. Součástí pokojů je vlastní koupelna a některé mají terasu a jiné výhled na město. V Zarzuele del Monte a okolí se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Los Herrero stojí 26 km od vyhlídky La Piedad a 27 km od autobusového nádraží Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 98 km.