Ubytování ve městě Zorita

Město Zorita se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zorita nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zorita

Casa Rural Ana
Casa Rural Ana

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural Ana se nachází v Zoritě, 28 km od Palacio de los Duques de San Carlos, Iglesia de Santiago a muzea Casa Museo Pizarro, a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. 28 km od náměstí Plaza Mayor. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat rybaření. Apartmán je vzdálený 29 km od pevnosti Castillo de Trujillo. Na letiště Badajoz je to 121 km.

Casa Rural La Perra Gorda
Casa Rural La Perra Gorda

8,1 / 10 (64 hodnocení)

V ubytování Casa Rural La Perra Gorda máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural La Perra Gorda se nachází v obci Zorita, 28 km od náměstí Plaza Mayor a paláce Palacio de los Duques de San Carlos. Nabízí ubytování s klimatizací a přístupem do zahrady s terasou. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bidetem a sprchou. K dispozici je sporák, myčka nádobí, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Hosté mohou relaxovat ve společném salonku. Iglesia de Santiago a Casa Museo Pizarro jsou vzdálené 28 km. Na letiště Badajoz je to 121 km.