Ubytování ve městě Zugarramurdi

Město Zugarramurdi se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zugarramurdi nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zugarramurdi

Bizentenea
Bizentenea

9,6 / 10 (122 hodnocení)

Bizentenea se nachází v obci Zugarramurdi, 21 km od vlakového nádraží Saint Jean de Luz a 22 km od kostela Saint-Jean-Baptiste. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s terasou a výhledem na hory. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s bidetem, vanou a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům stojí 29 km od vlakového nádraží Biarritz La Négresse a 32 km od vlakového nádraží Hendaye. Na letiště Biarritz je to 30 km.

4 bedrooms house with jacuzzi and terrace at Zugarramurdi
4 bedrooms house with jacuzzi and terrace at Zugarramurdi

9,6 / 10 (11 hodnocení)

Zugarramurdi se nachází v obci Zugarramurdi v regionu Navarre a nabízí 4 ložnice s vířivkou a terasou a balkon. Tento prázdninový dům se nachází 24 km od vlakového nádraží Biarritz La Négresse a 29 km od vlakového nádraží Hendaye. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. K dispozici je také gril. 4 bedrooms house with jacuzzi and terrace at Zugarramurdi stojí 18 km od vlakového nádraží Saint Jean de Luz a kostela Saint-Jean-Baptiste. Na letiště Biarritz je to 26 km.

Casa Rural Haitzetxea
Casa Rural Haitzetxea

9,5 / 10 (228 hodnocení)

Tento přestavěný venkovský statek z 19. století se nachází 500 metrů od francouzských hranic. Nachází se 2 km od města Zugarramurdi a nabízí krásné zahrady, terasu a bezplatné Wi-Fi. Casa Rural Haitzetxea má útulné, vytápěné pokoje s tradičním zařízením a odhalenými kamennými zdmi. Všechny mají dřevěné podlahy a vlastní nebo sdílenou koupelnu. V penzionu se denně podává snídaně a přátelští majitelé mohou zajistit individuální večeře. K dispozici je také velký obývací prostor s krbem, čítárna, TV a stolní hry. Ubytování poskytuje turistické informace a organizuje různé výlety. Muzeum čarodějnic v Zugarramurdi, známé baskickými čarodějnickými soudy, je vzdálené 5 minut jízdy, stejně jako jeskyně Zugarramurdi. Haitzetxea nabízí bezplatné parkování a je 20 km od přírodní rezervace Bertiz. Do Biarritzu a na tamní letiště dojedete autem asi za 40 minut.

Apartamentos Armua
Apartamentos Armua

9,3 / 10 (170 hodnocení)

Apartamentos Armua se nachází v obci Zugarramurdi a nabízí výhled na hory, zahradu a terasu. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a kávovarem. Apartmán je vzdálený 27 km od vlakového nádraží Saint Jean de Luz a kostela Saint-Jean-Baptiste. Na letiště Biarritz je to 30 km.

Habitacion dormitorio rural itaka
Habitacion dormitorio rural itaka

9,2 / 10 (115 hodnocení)

V ubytování Habitacion dormitorio rural itaka máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Habitacion Rural Itaka se nachází v obci Zugarramurdi a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nachází se 22 km od vlakového nádraží Saint Jean de Luz a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Toto ubytování v soukromí má TV. Ubytování je vzdálené 22 km od kostela Saint-Jean-Baptiste a 29 km od vlakového nádraží Biarritz La Négresse. Letiště Biarritz je vzdáleno 31 km.

Ekain-Xokoa
Ekain-Xokoa

6 / 10 (14 hodnocení)

Ekain-Xokoa se nachází v obci Zugarramurdi a nabízí bazén, zahradu, sdílený lounge, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na řeku, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Ekain-Xokoa má dětské hřiště a gril. Ubytování je vzdálené 21 km od vlakového nádraží Saint Jean de Luz a 22 km od kostela Saint-Jean-Baptiste. Letiště Biarritz je vzdáleno 31 km.