Ubytování ve městě Zújar

Město Zújar se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zújar nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zújar

Villa La Torre
Villa La Torre

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa La Torre se nachází v obci Zújar a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento apartmán má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný apartmán má 5 ložnic, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 113 km.

Casa Bella Teepees
Casa Bella Teepees

9,6 / 10 (42 hodnocení)

Casa Bella Teepees se nachází ve městě Zújar v Andalusii a nabízí bazén. Nabízí výhled na jezero a je vzdálen 41 km od Cazorly. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Každý stan má lednici a plynový gril. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. K oblíbeným aktivitám v okolí patří pěší turistika, cyklistika a ptáci. Na místě je možné zajistit jízdu na kajaku a paddleboarding. Dívám se. Casa Bella Teepees stojí 39 km od Guadixu a 43 km od Arroyo Frio. Na letiště Almeria je to 90 km.

Hostal Jaufil
Hostal Jaufil

8 / 10 (282 hodnocení)

V ubytování Hostal Jaufil máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento příjemný penzion se nachází ve městě Zújar, 15 minut chůze od centra. Nabízí tradiční restauraci a pohodlné tiché pokoje s výhledem na horu Cerro Jabalcon. Hostal Jaufil má světlé a prostorné pokoje s klimatizací. Všechny mají TV, ústřední topení a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Hotelová restaurace podává domácí regionální jídla a na terase si můžete vychutnat drink z baru. K dispozici jsou obědové balíčky a nedaleký Baza s restauracemi a bary je 11 km daleko. Jaufil stojí pouhých 10 minut jízdy od hory Cerro Jabalcon a termálních lázní Baños de Zújar. Guadix a jeho jeskynní domy Troglodyte jsou vzdálené 30 minut jízdy. Hotel nabízí bezplatné parkování a je vzdálen 70 minut jízdy od Granady. Do lyžařského střediska Sierra Nevada dojedete za 1 hodinu a 50 minut.