Ubytování ve městě Crni Lug

Město Crni Lug se nachází v regionu Přímořsko-gorskokotarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Crni Lug nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Crni Lug

Forest Tale - Šumska priča
Forest Tale - Šumska priča

10 / 10 (1 hodnocení)

Forest Tale - Šumska priča se nachází v obci Crni Lug a nabízí zahradu, gril a terasu. 27 km od Crikvenice. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Kod Korita Rooms
Kod Korita Rooms

9,8 / 10 (232 hodnocení)

Kod Korita Rooms se nachází v Crni Lug, na okraji krásného národního parku Risnjak v regionu Gorski Kotar. K dispozici je společná sauna, zahrada, terasa a lyžárna.

Chalet House Olga
Chalet House Olga

9,7 / 10 (80 hodnocení)

Chalet House Olga se nachází asi 27 km od národního parku Risnjak a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Chalets Runolist
Chalets Runolist

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Chalets Runolist se nachází v obci Crni Lug a nabízí bazén, sdílený lounge, zahradu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je také sauna.

Kuća za odmor
Kuća za odmor "Jasna" (Holiday home "Jasna")

9,5 / 10 (44 hodnocení)

Kuća za odmor "Jasna" (Holiday home "Jasna") se nachází v obci Crni Lug a nabízí bar, sdílený lounge, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento apartmán nabízí bezplatné parkování a sdílenou kuchyň.

Apartment Park Crni Lug
Apartment Park Crni Lug

9,2 / 10 (205 hodnocení)

Apartment Park Crni Lug se nachází v obci Crni Lug, 27 km od národního parku Risnjak a 43 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou.

Beautiful 3-Bed House in Crni Lug
Beautiful 3-Bed House in Crni Lug

9 / 10 (3 hodnocení)

Krásný 3-lůžkový dům v Crni Lug se nachází v Crni Lug a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady.Nacházíte se 26 km od národního parku Risnjak a nabízí venkovní bazén a bezplatné parkování.

Guest House Raukar
Guest House Raukar

8,9 / 10 (56 hodnocení)

Guest House Raukar se nachází v obci Crni Lug, 26 km od národního parku Risnjak. Nabízí restauraci, neplacené soukromé parkoviště, sezónní venkovní bazén a sdílený lounge. K dispozici je lyžárna, zahrada a gril. V penzionu je k dispozici fax, kopírka a bankomat.

Guest House Ema
Guest House Ema

8,8 / 10 (42 hodnocení)

Penzion Ema se nachází v obci Crni Lug, 21 km od národního parku Risnjak, a nabízí sdílený lounge, bezplatné soukromé parkoviště, zahradu a terasu. Ubytování je vzdálené 42 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží, 42 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a 43 km od hradu Trsat. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Holiday house with a parking space Crni Lug, Gorski kotar - 15058
Holiday house with a parking space Crni Lug, Gorski kotar - 15058

Holiday house with a parking space Crni Lug, Gorski kotar - 15058 se nachází v obci Crni Lug v Přímořsko-gorskokotarské župě a nabízí balkon. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Štimac
Apartman Štimac

6,5 / 10 (17 hodnocení)

Apartman Štimac se nachází v obci Crni Lug a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Beautiful home in Crni Lug with 3 Bedrooms
Beautiful home in Crni Lug with 3 Bedrooms

Beautiful home in Crni Lug with 3 Bedrooms se nachází v Crni Lugu, 42 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží, 43 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a 43 km od hradu Trsat.26 km od národního parku Risnjak.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.