Ubytování ve městě Duga Resa

Město Duga Resa se nachází v regionu Karlovacká župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Duga Resa nabízíme 24 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Duga Resa

Country House Novosel
Country House Novosel

10 / 10 (11 hodnocení)

Prázdninový dům Country House Novosel se nachází v Duga Resa a nabízí bezplatné Wi-Fi. K dispozici je bezplatné soukromé parkoviště a gril.

Pampas apartments Mrežnica
Pampas apartments Mrežnica

9,9 / 10 (58 hodnocení)

Pampas apartments se nachází v Duga Resa v Karlovacké župě, 2,4 km od Belavići. Mrežnica nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

House for rent Mrežnica
House for rent Mrežnica

9,9 / 10 (15 hodnocení)

House for rent Mrežnica se nachází v Duga Resa, 3,5 km od Belavići a 3,9 km od Galović-Selo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Nabízí gril a neplacené soukromé parkoviště.

River fantasy ( Mrežnička fantazija )
River fantasy ( Mrežnička fantazija )

9,9 / 10 (7 hodnocení)

River fantasy (Mrežnička fantazija) se nachází v Duga Resa a nabízí restauraci, sdílený lounge a zahradu. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

Kuća za odmor Mrežnica
Kuća za odmor Mrežnica

9,8 / 10 (24 hodnocení)

Kuća za odmor Mrežnica se nachází v Duga Resa a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, terasu, gril, Wi-Fi zdarma a výhled na řeku. V okolí se můžete věnovat kanoistice, cyklistice a šipkám.

"SUNČANI OTOK"

9,8 / 10 (10 hodnocení)

SUNČANI OTOK se nachází v Duga Resa v Karlovacké župě a nabízí terasu a výhled na řeku. Toto ubytování se nachází na pláži a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge, zahradu a bezplatné Wi-Fi.

AURORA kuća za odmor
AURORA kuća za odmor

9,8 / 10 (6 hodnocení)

AURORA kuća za odmor se nachází v Duga Resa a nabízí vířivku. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 3,2 km od Belavići a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Mrežnički kutak
Mrežnički kutak

9,7 / 10 (30 hodnocení)

Mrežnički kutak se nachází v Duga Resa, 3,6 km od Belavići a 5,3 km od Galović-Selo, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Apartmán sídlí v budově z roku 1925 a v jeho okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a kanoistice.

Apartments Korana, BelajskePoljice
Apartments Korana, BelajskePoljice

9,6 / 10 (40 hodnocení)

Apartments Korana, BelajskePoljice se nachází v Duga Resa a nabízí výhled na řeku, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

MREŽNIČKI MOZAIK
MREŽNIČKI MOZAIK

9,6 / 10 (29 hodnocení)

MREŽNIČKI MOZAIK se nachází v Duga Resa, 4 km od Belavići a 5,3 km od Dubrovčani. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Poskytuje výhled na řeku a hory a je vzdálen 5,6 km od stanice Mrzlo Polje.

Apartman BELAMAR
Apartman BELAMAR

9,6 / 10 (23 hodnocení)

Apartman BELAMAR se nachází v Duga Resa, necelý 1 km od Duga Resa a 3,3 km od Belavići, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Apartmán je vzdálený 6,2 km od obce Donje Mrzlo Polje.

Bakina iža
Bakina iža

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Bakina iža se nachází v Duga Resa a nabízí klimatizované ubytování s terasou. K dispozici je bezplatné soukromé parkoviště a sdílená kuchyň.

Apartment Stipčić-Mrežnički Brig
Apartment Stipčić-Mrežnički Brig

9,5 / 10 (51 hodnocení)

Apartment Stipčić-Mrežnički Brig se nachází 1 km od obce Galović-Selo a 2,8 km od obce Belavići. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Kuca za odmor Juraj
Kuca za odmor Juraj

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Kuca za odmor Juraj se nachází v Duga Resa a nabízí vířivku. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Robert ***
Apartman Robert ***

9,4 / 10 (15 hodnocení)

Pokoj s vířivkou. Apartman Robert *** se nachází v Duga Resa. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Mrežnička kuća
Apartment Mrežnička kuća

9,3 / 10 (81 hodnocení)

Apartment Mrežnička kuća se nachází v Duga Resa, v blízkosti Donji Zvečaj. Nabízí ubytování s restaurací, bezplatné půjčení jízdních kol, soukromou pláž, bar a zahradu. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Studio Mrežnički Brig
Apartment Studio Mrežnički Brig

9,2 / 10 (57 hodnocení)

Apartment Studio Mrežnički Brig se nachází v Duga Resa a nabízí restauraci, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

LITTLE FOREST RANCH, NATUR PUR MIT REITMÖGLICHKEIT
LITTLE FOREST RANCH, NATUR PUR MIT REITMÖGLICHKEIT

9,1 / 10 (8 hodnocení)

LITTLE FOREST RANCH, NATUR PUR MIT REITMÖGLICHKEIT nabízí ubytování s terasou a rychlovarnou konvicí, asi 1,9 km od Belavići. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Martinšćak
Holiday Home Martinšćak

9 / 10 (9 hodnocení)

Holiday Home Martinšćak se nachází v Duga Resa a nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Family & Friends apartments
Family & Friends apartments

7,7 / 10 (12 hodnocení)

Family & Friends apartments se nachází v Duga Resa a nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday house with a parking space Belaj, Karlovac - 20275
Holiday house with a parking space Belaj, Karlovac - 20275

Rekreační dům s parkovacím místem Belaj, Karlovac - 20275 se nachází v Duga Resa.Tato nemovitost nabízí přístup na terasu, bezplatné soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Weeksa Vacation Home
Weeksa Vacation Home

Weeksa Vacation Home se nachází v Duga Resa a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Zen on the river
Zen on the river

Zen on the river se nachází v obci Duga Resa, nedaleko měst Gornji Zvečaj a Stanica Gornji Zvečaj, a nabízí bezplatné soukromé parkoviště a restauraci. 4,5 km od obce Gornje Bukovlje.

Holiday house with a parking space Mihalic Selo, Karlovac - 20284
Holiday house with a parking space Mihalic Selo, Karlovac - 20284

Prázdninový dům s parkovacím místem Mihalic Selo, Karlovac - 20284 se nachází v Duga Resa v kraji Karlovac a nabízí balkon.Tato nemovitost nabízí přístup na terasu, bezplatné soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.