Ubytování ve městě Kastel Stafilic

Město Kastel Stafilic se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Kastel Stafilic nabízíme 16 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Kastel Stafilic

Luxury Villa Levantino
Luxury Villa Levantino

10 / 10 (2 hodnocení)

Luxury Villa Levantino se nachází přibližně 22 km od archeologického parku Salona a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na bazén. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Lovely 3 bedroom vacation home with pool
Lovely 3 bedroom vacation home with pool

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Lovely 3 bedroom holiday home with pool se nachází v Kastel Stafilic, 1,6 km od pláže Gabine a 1,7 km od pláže Bijačka Kaštela. Nabízí bezplatné Wi-Fi, sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

House Longo
House Longo

9,5 / 10 (10 hodnocení)

House Longo se nachází ve čtvrti Kastel Stafilic a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Olivenbaum
Villa Olivenbaum

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Villa Olivenbaum se nachází v obci Kastel Stafilic, 100 metrů od pláže Hrvatica a 400 metrů od pláže Divulje. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home near Trogir
Holiday Home near Trogir

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Holiday Home near Trogir se nachází v obci Kastel Stafilic a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Kiki
Apartment Kiki

9,3 / 10 (18 hodnocení)

Apartmán Kiki se nachází v obci Kastel Stafilic, 70 metrů od pláže Divulje a 700 metrů od pláže Hrvatica, a nabízí výhled do zahrady. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday House M&A&K with swimming pool
Holiday House M&A&K with swimming pool

9,2 / 10 (17 hodnocení)

Holiday House M&A&K with swimming pool se nachází ve čtvrti Kastel Stafilic, pouhých 22 km od archeologického parku Salona, a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a terasu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Nice home in Kastel Stafilic with 3 Bedrooms
Nice home in Kastel Stafilic with 3 Bedrooms

9 / 10 (2 hodnocení)

Pěkný dům v Kaštel Štafilič se 3 ložnicemi se nachází v Kaštel Štafilič.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Dobrić
Dobrić

Dobrić se nachází v obci Kastel Stafilic ve Splitsko-dalmatské župě, nedaleko pláží Hrvatica a Resnik. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Longo in Plano - Haus für 6-7 Personen
Villa Longo in Plano - Haus für 6-7 Personen

Villa Longo in Plano - Haus für 6-7 se nachází v obci Kaštel Štafilic, 22 km od archeologického parku Salona a 25 km od stadionu Mladezi Park.Personál nabízí ubytování s balkonem a Wi-Fi.Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Bozic
Apartman Bozic

8,7 / 10 (111 hodnocení)

Apartman Bozic se nachází v obci Kastel Stafilic, v blízkosti pláže Resnik a 1,2 km od pláže Divulje. Nabízí balkon s výhledem na moře, zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Sunny apartment by the beach
Sunny apartment by the beach

8,4 / 10 (9 hodnocení)

Sunny apartment by the beach se nachází asi 400 metrů od pláže Gabine a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření.

Holiday house with a parking space Kastel Stari, Kastela - 20226
Holiday house with a parking space Kastel Stari, Kastela - 20226

Prázdninový dům s parkovacím místem se nachází 19 km od stadionu Mladezi Park, 21 km od Diokleciánova paláce a 20 km od arény Spaladium. Kastel Stari, Kastela - 20226 nabízí ubytování v Kastel Stafilic. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday house with a swimming pool Plano, Trogir - 11897
Holiday house with a swimming pool Plano, Trogir - 11897

6 / 10 (15 hodnocení)

Holiday Home Plano 11897 je samostatně stojící prázdninový dům v obci Kaštel Štafilić ve Splitsko-dalmatské župě, 15 km od Splitu. K dispozici je také patio.

Stunning home in Kastel Stafilic with Outdoor swimming pool, WiFi and 4 Bedrooms
Stunning home in Kastel Stafilic with Outdoor swimming pool, WiFi and 4 Bedrooms

Stunning home in Kastel Stafilic with Outdoor swimming pool, Wi-Fi a 4 Bedrooms se nachází v Kastel Stafilic a nabízí soukromý bazén a výhled na moře.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 22 km od archeologického parku Salona a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Beautiful Holiday Home
Beautiful Holiday Home "Villa Luka"

Villa Luka se nachází v obci Kastel Stafilic, 22 km od archeologického parku Salona a 25 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.