Ubytování ve městě Mošćenička Draga

Město Mošćenička Draga se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Mošćenička Draga nabízíme 161 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mošćenička Draga

Kuća za odmor Ameli
Kuća za odmor Ameli

10 / 10 (25 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Mošćenička Draga, 1,9 km od obce Sv. Kuća za odmor Ameli nabízí ubytování se sdíleným loungem, bezplatným Wi-Fi a sdílenou kuchyní. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Céleste - Directly on the Beach
Apartment Céleste - Directly on the Beach

10 / 10 (6 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Mošćenička Draga, jen pár kroků od pláže Sipar a 500 metrů od obce Sv. Apartment Céleste - Directly on the Beach nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. 2,6 km od pláže IRIS.

Stunning home in Moscenicka Draga with 1 Bedrooms
Stunning home in Moscenicka Draga with 1 Bedrooms

10 / 10 (2 hodnocení)

Ohromující dům v Moscenicka Draga s 1 ložnicemi se nachází v obci Mošćenička Draga, 1,9 km od pláže Sipar, 2,4 km od pláže IRIS a 2,6 km od náměstí Plaza Cesarova.Ubytování je vzdálené 39 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a 42 km od hradu Trsat.

Villa Albina
Villa Albina

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Albina se nachází 150 metrů od pláže Sipar a nabízí terasu a ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartments with a parking space Moscenicka Draga, Opatija - 18440
Apartments with a parking space Moscenicka Draga, Opatija - 18440

10 / 10 (1 hodnocení)

Nachází se v obci Mošćenička Draga na Istrii, u pláží Sipar a Sv. Ivan Beach v blízkosti, Apartmány s parkovacím místem Moscenicka Draga, Opatija - 18440 nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Family friendly house with a swimming pool Zagore, Opatija - 17924
Family friendly house with a swimming pool Zagore, Opatija - 17924

10 / 10 (1 hodnocení)

Family friendly house with a swimming pool Zagore, Opatija - 17924 se nachází v obci Mošćenička Draga a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 25 km od Rabace. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Double Room Moscenicka Draga 7767a
Double Room Moscenicka Draga 7767a

10 / 10 (1 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Mošćenička Draga, 200 metrů od pláže Sipar a 1 km od obce Sv. Double Room Moscenicka Draga 7767a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje mají satelitní TV a vlastní koupelnu. Ubytování je vzdálené 34 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 35 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce.

Apartment Moscenicka Draga 7766b
Apartment Moscenicka Draga 7766b

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Moscenicka Draga 7766b nabízí ubytování v obci Mošćenička Draga, 12 km od Opatije. Apartmán Moscenicka Draga 7766b poskytuje výhled na moře a je vzdálený 17 km od Rijeky.

Apartments Blue & Green
Apartments Blue & Green

9,9 / 10 (55 hodnocení)

Apartments Blue & Green zahrnují terasu. V okolí se hosté mohou věnovat šnorchlování, cyklistice, rybaření a dalším aktivitám. Apartmán je vzdálený 4,5 km od vesnice Mošćenička Draga.

Apartman Villa Katrina
Apartman Villa Katrina

9,9 / 10 (24 hodnocení)

Apartman Villa Katrina se nachází asi 2 km od obce Sv. Nabízí výhled na moře, zahradu, gril a terasu. Ivan Beach. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,2 km od pláže Sipar a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Simici quiet peaceful place with pool perfect to enjoy the nature
Villa Simici quiet peaceful place with pool perfect to enjoy the nature

9,9 / 10 (8 hodnocení)

Villa Simici quiet place with pool perfect to enjoy the nature se nachází v obci Mošćenička Draga, 1,7 km od pláže Uboka a pláže Jelenščica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a sezónním venkovním bazénem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Vacation home, Ferienhaus KLAUDIA in Kraj, Mošćenička Draga near Opatija
Vacation home, Ferienhaus KLAUDIA in Kraj, Mošćenička Draga near Opatija

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Prázdninový dům Ferienhaus KLAUDIA se nachází v obci Kraj, Mošćenička Draga u Opatije, 1,9 km od náměstí Plaza Cesarova, 2,3 km od pláže Medveja a 30 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. Nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Villa Elma
Apartments Villa Elma

9,8 / 10 (47 hodnocení)

Apartments Villa Elma se nachází v obci Mošćenička Draga a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Padelica
Padelica

9,8 / 10 (23 hodnocení)

Apartmány Mošćenička Draga se nacházejí v obci Mošćenička Draga, 200 metrů od pláže Sipar a necelý 1 km od obce Sv. Ivan Beach, Padelica nabízí klimatizaci. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Jovich Apartments 2
Jovich Apartments 2

9,8 / 10 (15 hodnocení)

Jovich Apartments 2 se nachází v obci Mošćenička Draga a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, šnorchlování a cyklistice.

Apartment Karmen
Apartment Karmen

9,8 / 10 (12 hodnocení)

Apartment Karmen se nachází v obci Mošćenička Draga, 1,8 km od obce Sv. Pláž Ivan je vzdálená 2,9 km od pláže IRIS a 33 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Stefi
Holiday Home Stefi

9,8 / 10 (10 hodnocení)

Holiday Home Stefi se nachází v obci Mošćenička Draga, 2,7 km od pláže Sipar a 35 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je soukromé parkoviště. Námořní a historické muzeum chorvatského pobřeží je vzdálené 37 km.

Apartment Dolores
Apartment Dolores

9,8 / 10 (10 hodnocení)

Apartment Dolores se nachází v obci Mošćenička Draga na Istrii a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 350 metrů od pláže Sipar a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Selce Kala
Apartment Selce Kala

9,7 / 10 (22 hodnocení)

Apartment Selce Kala se nachází 1,3 km od pláže Sipar a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Apartman
Apartman "EN"

9,7 / 10 (20 hodnocení)

Apartman "EN" se nachází v obci Mošćenička Draga, necelý 1 km od pláže Jelenščica. Nabízí ubytování s výhledem na moře, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizované ubytování je vzdálené 1,1 km od pláže Uboka.

Apartman Andrea
Apartman Andrea

9,7 / 10 (9 hodnocení)

Apartman Andrea se nachází v obci Mošćenička Draga a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. 42 km od hradu Pazin. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Lavinia
Villa Lavinia

9,7 / 10 (8 hodnocení)

Villa Lavinia se nachází v obci Mošćenička Draga, 36 km od hradu Pazin a 44 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday Home Mickey
Holiday Home Mickey

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Holiday Home Mickey se nachází v obci Mošćenička Draga, 2,7 km od pláže Sipar a 35 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je soukromé parkoviště. Námořní a historické muzeum chorvatského pobřeží je vzdálené 37 km.

Impression
Impression

9,6 / 10 (28 hodnocení)

Impression se nachází v obci Mošćenička Draga, 1,5 km od obce Sv. Nabízí terasu a výhled do zahrady. Pláž Ivan a pláž IRIS jsou vzdálené 2,8 km. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Rosovic J&C
Apartments Rosovic J&C

9,6 / 10 (14 hodnocení)

Apartmány Rosovic J&C se nacházejí v obci Mošćenička Draga v Přímořsko-gorskokotarské župě, 300 metrů od pláže Sipar, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Jovich Apartments 3
Jovich Apartments 3

9,6 / 10 (11 hodnocení)

Jovich Apartments 3 se nachází v obci Mošćenička Draga, jen 1,1 km od pláže Jelenščica. Nabízí sezónní venkovní bazén, zázemí pro vodní sporty a nepřetržitě otevřenou recepci. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman u Mošćeničkoj Dragi
Apartman u Mošćeničkoj Dragi

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Apartman u Mošćeničkoj Dragi se nachází asi 1,1 km od obce Sv. Nabízí výhled na moře, restauraci a balkon. Ivan Beach. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Sipar a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

House Obrš
House Obrš

9,6 / 10 (4 hodnocení)

House Obriš se nachází v přírodním parku Učka a nabízí venkovní bazén s panoramatickým výhledem na moře. Stojí na vyvýšeném místě, 3 km od centra městečka Mošćenička Draga a jeho dlouhé oblázkové pláže. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a panoramatickým výhledem na Jaderské moře.

Hotel Villa Privileggio
Hotel Villa Privileggio

9,5 / 10 (307 hodnocení)

Hotel Villa Privileggio se nachází v obci Mošćenička Draga, 12 km od Opatiji a 18 km od Rijeky. Recepce je otevřena nepřetržitě. V tomto moderním hotelu najdete bar a bezplatné Wi-Fi připojení a parkování.

Guest House Dešković
Guest House Dešković

9,5 / 10 (110 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Mošćenička Draga, 600 metrů od pláže Sipar a 1,4 km od obce Sv. Guest House Dešković Beach nabízí ubytování se společným salonkem, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento 3hvězdičkový penzion má nepřetržitě otevřenou recepci a sdílenou kuchyň. Penzion má rodinné pokoje.

Apartment Boneta
Apartment Boneta

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Apartment Boneta se nachází v obci Mošćenička Draga, pouhých 600 metrů od pláže Sipar, a nabízí sdílený lounge, terasu a bankomat. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Großes Reihenhaus mit viel Grün und Meerblick
Großes Reihenhaus mit viel Grün und Meerblick

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Mošćenička Draga, 600 metrů od pláže Sipar a 1,4 km od obce Sv. Pláž Ivan, Großes Reihenhaus mit viel Grün und Meerblick nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, společným salonkem a zahradou. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

APARTMANI KRAJ
APARTMANI KRAJ

9,5 / 10 (10 hodnocení)

APARTMANI KRAJ se nachází v obci Mošćenička Draga, 1,2 km od náměstí Plaza Cesarova a 1,7 km od pláže Medveja. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Nabízí výhled do zahrady, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci.

Rooms by the sea Moscenicka Draga, Opatija - 7767
Rooms by the sea Moscenicka Draga, Opatija - 7767

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Mošćenička Draga, 200 metrů od pláže Sipar a necelý 1 km od obce Sv. Rooms by the sea Moscenicka Draga, Opatija - 7767 nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje mají satelitní TV a vlastní koupelnu.

Apartment Aleksandar
Apartment Aleksandar

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Apartmán Aleksandar se nachází v obci Mošćenička Draga, 250 metrů od pláže Sipar a necelý 1 km od obce Sv. Nabízí výhled do zahrady. Ivan Beach. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman MARIJETA
Apartman MARIJETA

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Mošćenička Draga, 1,2 km od pláže Sipar a 1,7 km od obce Sv. Apartman MARIJETA nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Apartments with a parking space Moscenicka Draga, Opatija - 7786
Apartments with a parking space Moscenicka Draga, Opatija - 7786

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartmány s parkovacím místem se nacházejí v obci Mošćenička Draga v Přímořsko-gorskokotarské župě. Moscenicka Draga, Opatija - 7786 má terasu. Tento 3hvězdičkový apartmán se nachází 700 metrů od pláže Sipar.

Holiday Home Makvic - MOD310
Holiday Home Makvic - MOD310

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Makvic - MOD310 nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na moře, asi 1,7 km od Sv. Ivan Beach. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Stunning apartment in Moscenicka Draga with 3 Bedrooms and WiFi
Stunning apartment in Moscenicka Draga with 3 Bedrooms and WiFi

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Úchvatný apartmán v Mošćenička Draga se 3 ložnicemi a WiFi se nachází v obci Mošćenička Draga, pouhých 500 metrů od pláže IRIS.Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.30 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica a 33 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží.

Apartments Vunić
Apartments Vunić

9,4 / 10 (91 hodnocení)

Apartmány Vunić se nacházejí v obci Donji Kraj, 500 metrů od moře, 600 metrů od nejbližší pláže, 2 km od větší pláže a přibližně 2,5 km od letoviska Mošćenička Draga. Nabízejí ubytování s možností vlastního stravování, terasou a Wi-Fi zdarma.

Apartments by the sea Moscenicka Draga, Opatija - 17381
Apartments by the sea Moscenicka Draga, Opatija - 17381

9,4 / 10 (31 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Mošćenička Draga v Přímořsko-gorskokotarské župě a nabízí pláž Sipar a Sv. Apartments by the sea Moscenicka Draga, Opatija - 17381 se nachází nedaleko pláže Ivan a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Aleksandar 2
Apartments Aleksandar 2

9,4 / 10 (28 hodnocení)

Nachází se v obci Mošćenička Draga na Istrii, u pláží Sipar a Sv. Apartments Aleksandar 2 se nachází nedaleko pláže Ivan a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartments BRANKA
Apartments BRANKA

9,4 / 10 (25 hodnocení)

Apartmány BRANKA se nacházejí v městečku Mošćenička Draga, 12 km od Opatije, a nabízejí klimatizaci.

Apartman BAKI
Apartman BAKI

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Apartmány Mošćenička Draga se nacházejí v obci Mošćenička Draga, 100 metrů od pláže Sipar a necelý 1 km od obce Sv. Apartman BAKI nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, grilem a terasou. Apartmán má balkon a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a potápění.

Holiday Homes Mirjana
Holiday Homes Mirjana

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Prázdninové domy Mirjana stojí na vyvýšeném místě plném zeleně, 8 km od města Mošćenička Draga. Prázdninový dům nabízí venkovní vyhřívaný bazén s lehátky, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments with a parking space Moscenice, Opatija - 7689
Apartments with a parking space Moscenice, Opatija - 7689

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Tento klimatizovaný apartmán s terasou se nachází v obci Mošćenička Draga. Apartment Moscenice 7689a poskytuje výhled na moře a je vzdálen 13 km od Opatije.

Apartments by the sea Moscenicka Draga, Opatija - 7906
Apartments by the sea Moscenicka Draga, Opatija - 7906

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Apartments by the sea Moscenicka Draga, Opatija - 7906 se nachází v obci Mošćenička Draga a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Tento 2hvězdičkový apartmán má výhled na moře a je vzdálený 400 metrů od pláže Sipar.

Aparthotel Gimi
Aparthotel Gimi

9,3 / 10 (103 hodnocení)

Aparthotel Gimi se nachází jen pár kroků od pláže Sipar a nabízí ubytování, restauraci, zahradu, sdílený lounge a terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.