Ubytování ve městě Podhum

Město Podhum se nachází v regionu Přímořsko-gorskokotarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Podhum nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Podhum

Apartment Podhum
Apartment Podhum

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Podhum se může pochlubit výhledem na město a nabízí ubytování s balkonem, asi 12 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce.Ubytování se nachází 11 km od Námořního a historického muzea chorvatského přímoří a nabízí zahradu a bezplatné soukromé parkoviště.

Apartments Barbara
Apartments Barbara

9,2 / 10 (136 hodnocení)

Apartments Barbara se nachází v obci Podhum v Přímořsko-gorskokotarské župě, 11 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman Alen
Apartman Alen

9,2 / 10 (20 hodnocení)

Apartmán Alen se nachází 11 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Palma with Heated Private Pool
Villa Palma with Heated Private Pool

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Villa Palma with Private Pool / CROATIA se nachází v Podhu a nabízí restauraci, sezónní venkovní bazén a fitness centrum. Klimatizované ubytování je vzdálené 28 km od Crikvenice. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Studio apartman
Studio apartman"Mirjana", Podhum 368

9 / 10 (22 hodnocení)

Nachází se v Podhu v Studio apartman "Mirjana", Podhum 368 má terasu. 36 km od Crikvenice. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.