Ubytování ve městě Rudanovac

Město Rudanovac se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Rudanovac nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rudanovac

Chalet Plitvice I
Chalet Plitvice I

9,9 / 10 (8 hodnocení)

Chata Plitvice I se nachází v Rudanovaci. 16 km od Plitvických jezer. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

PLITVICE MAGIC
PLITVICE MAGIC

9,8 / 10 (22 hodnocení)

PLITVICE MAGIC se nachází asi 14 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na hory. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 13 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani Zeder Plitvička jezera
Apartmani Zeder Plitvička jezera

9,2 / 10 (196 hodnocení)

Apartmány Zeder Plitvička jezera se nacházejí v obci Rudanovac v Licko-senjské župě, 12 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, dětské hřiště, bezplatná jízdní kola i bezplatné soukromé parkoviště.

House Maka
House Maka

9,2 / 10 (168 hodnocení)

House Maka se nachází v Rudanovaci a nabízí zahradu. K dispozici je terasa, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

The Starlings Apartments
The Starlings Apartments

9,2 / 10 (4 hodnocení)

The Starlings Apartments se nachází v obci Rudanovac, 16 km od Plitvických jezer, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home
Holiday Home "Iris" near Plitvice Lakes

9 / 10 (23 hodnocení)

Holiday Home "Iris" near Plitvice nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 14 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Guest House Mara
Guest House Mara

9 / 10 (12 hodnocení)

Guest House Mara se nachází v Rudanovaci, 12 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 14 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. Některé pokoje mají balkon s výhledem na město.

Alexandar Holiday Apartments and Cottage
Alexandar Holiday Apartments and Cottage

8,6 / 10 (7 hodnocení)

Alexandar Holiday Apartments and Cottage se nachází v národním parku Plitvická jezera zapsaném na seznamu UNESCO. Nabízí chatu a několik studií obklopených přírodou. K dispozici je venkovní gril. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Chalet Plitvice II
Chalet Plitvice II

8 / 10 (1 hodnocení)

Chalet Plitvice II se nachází v obci Rudanovac, 16 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera, a nabízí obývací pokoj s TV. Ubytování je vzdálené 14 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.