Ubytování ve městě Sveti Martin na Muri

Město Sveti Martin na Muri se nachází v regionu Mezimuřská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sveti Martin na Muri nabízíme 40 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sveti Martin na Muri

Holiday Home Hanna Toplice Sveti Martin
Holiday Home Hanna Toplice Sveti Martin

10 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Hanna Toplice Sveti Martin se nachází asi 400 metrů od termálních lázní Sveti Martin a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday Home Vinola
Holiday Home Vinola

10 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Vinola se nachází asi 32 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a nabízí výhled na bazén, sezónní venkovní bazén, bar a sdílený lounge. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Kuća za odmor Jasmin
Kuća za odmor Jasmin

10 / 10 (2 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Sveti Martin na Muri, 49 km od golfového hřiště Ptuj a 28 km od stadionu Gradski Varazdin. Kuća za odmor Jasmin nabízí gril a klimatizaci. Nachází se 34 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a nabízí zahradu a bezplatné parkování.

Nice home in Sveti Martin na Muri with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Nice home in Sveti Martin na Muri with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Nice home in Sveti Martin na Muri se 2 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází v obci Sveti Martin na Muri, jen 1,2 km od Grkavešćaku a necelý 1 km od Gornji Koncovčak.Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 34 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Awesome home in Sveti Martin na Muri with 2 Bedrooms, Jacuzzi and Outdoor swimming pool
Awesome home in Sveti Martin na Muri with 2 Bedrooms, Jacuzzi and Outdoor swimming pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Stunning home in Sveti Martin na Muri se nachází v obci Sveti Martin na Muri a nabízí ubytování se soukromým bazénem, bbbbbbbb2 ložnicemi, vířivkou a saunou.500 metrů od termálních lázní Sveti Martin.Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman
Apartman "Polanec Sveti Martin"

9,9 / 10 (75 hodnocení)

Apartman "Polanec Sveti Martin" se nachází v obci Sveti Martin na Muri, 29 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada, a nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a pokojovou službu. Tento apartmán má bar, zahradu a terasu.

Apartman Katruža
Apartman Katruža

9,9 / 10 (49 hodnocení)

Apartman Katruža se nachází v obci Sveti Martin na Muri, 49 km od golfového hřiště Ptuj, 33 km od stadionu Gradski Varazdin a 1 km od Brezovce. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 31 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Studio apartman Šafarić
Studio apartman Šafarić

9,9 / 10 (42 hodnocení)

Studio apartman Šafarić se nachází v obci Sveti Martin na Muri, 35 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada, a nabízí obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Medimurski Ceker
Holiday Home Medimurski Ceker

9,9 / 10 (38 hodnocení)

Samostatně stojící prázdninový dům Holiday Home Med‘imurski Ceker se nachází v obci Sveti Martin na Muri a nabízí zahradu s grilem. Nabízí sluneční terasu, vířivku, bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Termální lázně Sveti Martin jsou vzdálené jen 1,5 km. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Four Seasons House - Terme
Four Seasons House - Terme

9,9 / 10 (33 hodnocení)

Four Seasons House - Terme se nachází v obci Sveti Martin na Muri, v blízkosti Gornji Koncovčak a 29 km od stadionu Gradski Varazdin. Nabízí balkon s výhledem na město, zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 33 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Dobranić - Kuća za odmor
Dobranić - Kuća za odmor

9,9 / 10 (28 hodnocení)

Dobranić - Kuća za odmor se nachází v obci Sveti Martin na Muri a nabízí restauraci, nepřetržitě otevřenou recepci, bar, zahradu, dětské hřiště a gril. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Magnolia
Villa Magnolia

9,9 / 10 (11 hodnocení)

Villa Magnolia se nachází v obci Sveti Martin na Muri a nabízí bar, sdílený lounge, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na jezero. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

Apartments Dora Sveti Martin na Muri
Apartments Dora Sveti Martin na Muri

9,8 / 10 (118 hodnocení)

Apartmani Dora - Sv Martin na Muri se nachází v Jurovčaku, 34 km od Bad Radkersburgu, a nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi.

Kuca za odmor Mare
Kuca za odmor Mare

9,8 / 10 (89 hodnocení)

Kuca za odmor Mare se nachází asi 31 km od stadionu Gradski Varazdin a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 32 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Kraljeva hiža - Apartmani i sobe Kralj
Kraljeva hiža - Apartmani i sobe Kralj

9,8 / 10 (52 hodnocení)

Kraljeva hiža - Apartmani se nachází v obci Sveti Martin na Muri v kraji Međimurje, 34 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada. i sobe Kralj nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Kuća za odmor “Mita”
Kuća za odmor “Mita”

9,8 / 10 (52 hodnocení)

Kuća za odmor "Mita" se nachází asi 7 km od termálních lázní Sveti Martin a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nabízí terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani KA Sveti Martin
Apartmani KA Sveti Martin

9,8 / 10 (43 hodnocení)

Apartmani KA Sveti Martin se nachází v obci Sveti Martin na Muri v župě Međimurje, nedaleko města Marof. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Kuća za odmor
Kuća za odmor "Nedeljko"/ Holliday hause "Nedeljko"

9,8 / 10 (41 hodnocení)

Kuća za odmor "Nedeljko"/ Holliday hause "Nedeljko" se nachází v obci Sveti Martin na Muri a nabízí zahradu, terasu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům se nachází 33 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a nabízí neplacené soukromé parkoviště.

Kuća za odmor ,,Oletić 2
Kuća za odmor ,,Oletić 2"

9,8 / 10 (22 hodnocení)

Kuća za odmor, Oletić 2" se nachází asi 3,4 km od termálních lázní Sveti Martin. Nabízí výhled na hory, gril, zahradu a terasu. K dispozici je také balkon.

Holiday Homes Dika
Holiday Homes Dika

9,8 / 10 (21 hodnocení)

Holiday Homes Dika se nachází asi 3,2 km od termálních lázní Sveti Martin a nabízí ubytování s terasou a výhledem na hory. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Anna
Apartmani Anna

9,7 / 10 (129 hodnocení)

Apartmani Anna se nachází v obci Sveti Martin na Muri a nabízí terasu s výhledem na řeku a do zahrady, balkon a bezplatné Wi-Fi.

Villa Brallissima
Villa Brallissima

9,7 / 10 (26 hodnocení)

Villa Brallissima se nachází v obci Sveti Martin na Muri, v blízkosti města Donji Koncovčak a 33 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, sezónní venkovní bazén a bar. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments and Rooms Rea
Apartments and Rooms Rea

9,6 / 10 (220 hodnocení)

Apartments and Rooms Rea se nachází v klidné části města Sveti Martin na Muri, poblíž lázeňského centra Sveti Martin a golfového klubu Međimurje, a nabízí elegantní apartmány a pokoje s bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat jízdě na koni a rybaření.

Apartmani Oletić 4*
Apartmani Oletić 4*

9,6 / 10 (28 hodnocení)

Apartmani Oletić 4 * je klimatizovaný apartmán se zázemím pro grilování ve Sveti Martin na Muri, 21 km od lázní Moravske Toplíce.

Apartmani San Martin
Apartmani San Martin

9,5 / 10 (58 hodnocení)

Apartmani San Martin se nachází v obci Sveti Martin na Muri v kraji Međimurje, 33 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Kuća za odmor JAPICA
Kuća za odmor JAPICA

9,5 / 10 (39 hodnocení)

Kuća za odmor JAPICA se nachází v obci Sveti Martin na Muri v župě Međimurje a nabízí terasu a výhled na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman
Apartman"KATJA"

9,5 / 10 (31 hodnocení)

Apartman "KATJA" se nachází v obci Sveti Martin na Muri, 2 km od termálních lázní Sveti Martin, a nabízí ubytování s klimatizací. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Vesna Toplice Sveti Martin
Apartment Vesna Toplice Sveti Martin

9,5 / 10 (22 hodnocení)

Apartment Vesna Toplice Sveti Martin se nachází v obci Sveti Martin na Muri, pouhých 34 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada, a nabízí restauraci, zahradu a bankomat. Klimatizované ubytování je vzdálené 49 km od golfového hřiště Ptuj.

Holiday Home Bubeki
Holiday Home Bubeki

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Holiday Home Bubeki leží na venkově a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a panoramatickým výhledem na okolní krajinu. Součástí domu je terasa s grilem.

Holiday Home Charlize
Holiday Home Charlize

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Charlize se nachází v obci Sveti Martin na Muri v kraji Međimurje, 32 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday home Novak M
Holiday home Novak M

9,4 / 10 (43 hodnocení)

Holiday home Novak M se nachází v obci Donji Koncovčak a nabízí zázemí pro grilování. Hosté zde mohou využívat plně vybavenou kuchyň. Wi-Fi je dostupné zdarma.

APARTMAN i SOBA HADELA
APARTMAN i SOBA HADELA

9,2 / 10 (183 hodnocení)

APARTMAN se nachází v obci Sveti Martin na Muri v regionu Međimurje a 33 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada. i SOBA HADELA nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment 10
Apartment 10

9,2 / 10 (13 hodnocení)

Apartment 10 se nachází v obci Sveti Martin na Muri, 49 km od golfového hřiště Ptuj, 28 km od stadionu Gradski Varazdin a 1,4 km od Grkavešćaku. Nabízí zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 34 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Premium Apartments Terme Sveti Martin
Premium Apartments Terme Sveti Martin

9,1 / 10 (56 hodnocení)

Premium Apartments Terme Sveti Martin se nachází 34 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a nabízí sezónní venkovní bazén, bar a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartment Sandra Toplice Sveti Martin
Apartment Sandra Toplice Sveti Martin

9,1 / 10 (27 hodnocení)

Apartment Sandra Toplice Sveti Martin se nachází v obci Sveti Martin na Muri, 34 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a 49 km od golfového hřiště Ptuj, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a tenisu.

Kuća za odmor Martin
Kuća za odmor Martin

9 / 10 (3 hodnocení)

Kuća za odmor Martin se nachází v obci Sveti Martin na Muri a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 34 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Terme Sveti Martin
Hotel Terme Sveti Martin

8,8 / 10 (1989 hodnocení)

Hotel Terme Sveti Martin nabízí klimatizované pokoje s Wi-Fi zdarma, velké wellness centrum a sportovní halu s kurtem a fitness centrem. Zdarma jsou organizované nejrůznější exkurze.

Standard Apartments Terme Sveti Martin
Standard Apartments Terme Sveti Martin

8,3 / 10 (813 hodnocení)

Standard Apartments Terme Sveti Martinn se nachází na klidném místě na mělkém svahu uprostřed lesů a luk. Nabízí ubytování v moderním stylu s balkonem. Zdarma je k dispozici je wellness centrum a různá sportoviště.

Apartments Lapaž
Apartments Lapaž

7,9 / 10 (352 hodnocení)

Apartments Lapaž nabízí ubytování v obci Sveti Martin na Muri s bazénem, saunou a vířivkou. Hosté si mohou odpočinout na židlích na terase u bazénu. Na místě je bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Nice home in Sv,Martin na Muri with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Nice home in Sv,Martin na Muri with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

7 / 10 (17 hodnocení)

Beautiful home in Sv, Martin na Muri with 2 Bedrooms, Sauna and Jacuzzi nabízí ubytování se soukromým bazénem v obci Sveti Martin na Muri.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.