Ubytování ve městě Marco Simone

Město Marco Simone se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě Marco Simone nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Marco Simone

Villa Silvia
Villa Silvia

10 / 10 (3 hodnocení)

Villa Silvia se nachází ve městě Marco Simone, 9,1 km od stanice metra Rebibbia, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a sdílenou kuchyní. Budova byla postavena v roce 2020 a nabízí klimatizované ubytování s terasou.

appartamento
appartamento "le tre civette"

10 / 10 (1 hodnocení)

appartamento "le tre civette" se nachází ve městě Marco Simone v regionu Lazio a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Green house Marco Simone Golf Club
Green house Marco Simone Golf Club

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Green house Marco Simone Golf Club se nachází ve městě Marco Simone a nabízí restauraci. Ubytování je klimatizované. K dispozici je plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a nádobím. Ve vlastní koupelně najdete vanu, bidet a bezplatné toaletní potřeby. Výhled směřuje do zahrady.

Green Park Marco Simone
Green Park Marco Simone

7,8 / 10 (5 hodnocení)

Green Park Marco Simone se nachází ve městě Marco Simone. K hradu Gandolfo je to 24 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento Roma Golf Club Marco Simone
Appartamento Roma Golf Club Marco Simone

7 / 10 (4 hodnocení)

Appartamento Roma Golf Club Marco Simone se nachází ve městě Marco Simone, 14 km od stanice metra Bologna a stanice metra Tiburtina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nachází se 10 km od stanice metra Rebibbia a nabízí zahradu a bezplatné parkování.

B&B Amor di lavanda
B&B Amor di lavanda

6,7 / 10 (14 hodnocení)

B&B Amor di lavanda se nachází ve městě Marco Simone. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 24 km od Castel Gandolfo.