Ubytování ve městě Pittulongu

Město Pittulongu se nachází v regionu Sardinie ve státě Itálie. Celkově ve městě Pittulongu nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pittulongu

Villa, private Garden of Eden, and stunning vistas
Villa, private Garden of Eden, and stunning vistas

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa, private Garden of Eden a ohromující vistas se nachází 24 km od ostrova Isola di Tavolara a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 4,5 km od přístavu Olbia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Locazione Turistica Iride
Locazione Turistica Iride

9 / 10 (5 hodnocení)

Locazione Turistica Iride se nachází v Pittulongu a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a terasou. Na místě je soukromé parkoviště.

Locazione Turistica Vista Mare 2
Locazione Turistica Vista Mare 2

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Ubytování se nachází v Pittulongu, 200 metrů od Spiaggia di Nodu Pianu a 400 metrů od Spiaggia Cala Banana. Locazione Turistica Vista Mare 2 nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí terasu.

Locazione Turistica Vista Tavolara 2
Locazione Turistica Vista Tavolara 2

7,7 / 10 (3 hodnocení)

Locazione Turistica Vista Tavolara 2 se nachází asi 100 metrů od Spiaggia di Nodu Pianu a nabízí ubytování s terasou a výhledem na moře. Nachází se na pláži a má zahradu.

Binzolas
Binzolas

7,5 / 10 (6 hodnocení)

Binzolas se nachází v Pittulongu, 2,8 km od pláže Bados a 2,8 km od Spiaggia del Pellicano. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené asi 2,9 km od Spiaggia Mare e Rocce, 7,1 km od přístavu Olbia a 26 km od ostrova Isola di Tavolara. Všechny pokoje mají balkon s výhledem na moře.

Locazione Turistica Vista Figari
Locazione Turistica Vista Figari

7 / 10 (4 hodnocení)

Locazione Turistica Vista Figari se nachází v Pittulongu, 400 metrů od Spiaggia di Nodu Pianu, 500 metrů od Spiaggia Cala Banana a 1,2 km od pláže Sos Aranzos. K dispozici je také soukromá terasa.

Olbia Osseddu House
Olbia Osseddu House

7 / 10 (2 hodnocení)

Olbia Osseddu House se nachází v Pittulongu a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 24 km od San Teodora. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Locazione Turistica Vista Playa 2
Locazione Turistica Vista Playa 2

6,3 / 10 (4 hodnocení)

Locazione Turistica Vista Playa 2 se nachází v Pittulongu, 300 metrů od Spiaggia di Nodu Pianu a 400 metrů od Spiaggia Cala Banana, a nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí terasu.

Casa vacanze
Casa vacanze "Il Villino"

Casa vacanze "Il Villino" se nachází asi 4,8 km od přístavu Olbia a nabízí výhled na moře, restauraci, sdílený lounge a zahradu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Locazione Turistica Vista Mare 4
Locazione Turistica Vista Mare 4

5,8 / 10 (6 hodnocení)

Ubytování se nachází v Pittulongu, 200 metrů od Spiaggia di Nodu Pianu a 400 metrů od Spiaggia Cala Banana. Locazione Turistica Vista Mare 4 nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí terasu.

Locazione Turistica Vista Playa 4
Locazione Turistica Vista Playa 4

5,3 / 10 (3 hodnocení)

Locazione Turistica Vista Playa 4 se nachází v Pittulongu, 300 metrů od Spiaggia di Nodu Pianu a 400 metrů od Spiaggia Cala Banana, a nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí terasu.

Locazione Turistica Vista Golfo 2
Locazione Turistica Vista Golfo 2

5 / 10 (4 hodnocení)

Locazione Turistica Vista Golfo 2 se nachází v Pittulongu, 600 metrů od Spiaggia di Nodu Pianu a necelý 1 km od Spiaggia Cala Banana, a nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí výhled do zahrady a na moře a je vzdálen 2,7 km od pláže Sos Aranzos.

Case al mare di Cala Saccaia
Case al mare di Cala Saccaia

Case al mare di Cala Saccaia se nachází v Pittulongu a nabízí ubytování s terasou.