Ubytování ve městě Sestu

Město Sestu se nachází v regionu Sardinie ve státě Itálie. Celkově ve městě Sestu nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sestu

Alba's Apartment - WiFi & Private Parking
Alba's Apartment - WiFi & Private Parking

10 / 10 (3 hodnocení)

Alba's Apartment - WiFi & Private Parking se nachází v Sestu, 12 km od Národního archeologického muzea Cagliari a 15 km od mezinárodního veletrhu Sardinie. Nabízí výhled na město. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Virgy’s House
Virgy’s House

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Virgy's House se nachází v Sestu, 46 km od Nory a 11 km od Národního archeologického muzea Cagliari. Nabízí zahradu a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.

S'eredeu Apartments
S'eredeu Apartments

9,4 / 10 (77 hodnocení)

S'eredeu Apartments se nachází v Sestu, 45 km od Nory a 11 km od Národního archeologického muzea. Nabízí ubytování s posezením.

Domumontegrappa - Appartamento indipendente con giardino - Sestu
Domumontegrappa - Appartamento indipendente con giardino - Sestu

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Domumontegrappa - Appartamento indipendente con giardino - Sestu se nachází v Sestu, 46 km od Nory a 11 km od Národního archeologického muzea Cagliari. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Apartmán sídlí v budově z roku 2003, 14 km od mezinárodního veletrhu na Sardinii a 46 km od archeologického naleziště Nora.

Guesthouse Loru
Guesthouse Loru

9,3 / 10 (65 hodnocení)

Guesthouse Loru se nachází v Sestu, 46 km od Nory a 12 km od Národního archeologického muzea Cagliari. Nabízí pokoje s klimatizací a vlastní koupelnou. K dispozici je také sdílená kuchyň, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na místě je soukromé parkoviště.

Domos Loru
Domos Loru

9,1 / 10 (40 hodnocení)

Domos Loru se nachází v Sestu, 46 km od Nory, a nabízí pokoje s klimatizací a bezplatným Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 11 km od Národního archeologického muzea Cagliari, 15 km od sardinského mezinárodního veletrhu a 46 km od archeologického naleziště Nora. Porta Cristina a věž San Pancrazio jsou vzdálené 12 km.

Relaxing Home
Relaxing Home

8,6 / 10 (14 hodnocení)

Relaxing Home se nachází v Sestu, 16 km od Národního archeologického muzea Cagliari a 19 km od mezinárodního veletrhu Sardinie. Nabízí zahradu a klimatizaci. 15 km od parku Monte Claro. Nabízí gril.

Loft mansardato con giardino e piscina/ loft with garden and swimming pool
Loft mansardato con giardino e piscina/ loft with garden and swimming pool

8,5 / 10 (17 hodnocení)

Loft mansardato con giardino e piscina/ loft with garden and swimming pool se nachází v Sestu a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento prázdninový dům nabízí výhled do zahrady, bazén, zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Raxul Room
Raxul Room

8,4 / 10 (312 hodnocení)

Raxul Room je penzion, který se nachází jen 1 km od centra Sestu a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Nabízí klimatizované pokoje s vlastní terasou.

Relax house with swimming pool and a big garden
Relax house with swimming pool and a big garden

8 / 10 (9 hodnocení)

Relax house with swimming pool and a big garden se nachází v Sestu, 46 km od Nory a 11 km od Národního archeologického muzea Cagliari. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a klimatizaci. Tento apartmán má také vlastní bazén.

beb
beb "Ziu Antoi e Zia Srivia"

7,9 / 10 (25 hodnocení)

beb "Ziu Antoi e Zia Srivia" se nachází v Sestu, 46 km od Nory, a nabízí klimatizované ubytování a zahradu. Penzion se nachází asi 12 km od Národního archeologického muzea v Cagliari a 15 km od mezinárodního veletrhu na Sardinii. Penzion má rodinné pokoje.

Resort natura & relax
Resort natura & relax

7,7 / 10 (15 hodnocení)

Resort natura & relax se nachází v Sestu, 44 km od Nory a 9 km od Národního archeologického muzea Cagliari. Nabízí sdílený lounge, zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Angela's
Angela's

Angela's se nachází v Sestu na Sardinii a nabízí balkon. Tento apartmán se nachází 14 km od mezinárodního veletrhu na Sardinii a 45 km od archeologického naleziště Nora.

OASI VERDE
OASI VERDE

OASI VERDE se nachází v Sestu, 48 km od Nory, 13 km od Národního archeologického muzea Cagliari a 16 km od mezinárodního veletrhu na Sardinii. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.