Ubytování ve městě Aldea del Fresno

Město Aldea del Fresno se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aldea del Fresno nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aldea del Fresno

Casa Jardín Oriental
Casa Jardín Oriental

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Jardín Oriental se nachází v Aldea del Fresno a nabízí zahradu a terasu. Prázdninový dům má 5 samostatných ložnic, 3 koupelny a obývací pokoj. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 80 km.

La Aldea
La Aldea

9,8 / 10 (5 hodnocení)

La Aldea se nachází v Aldea del Fresno a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled na hory. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Tento klimatizovaný venkovský dům má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 5 koupelen s bidetem a sprchou. K dispozici je kabelová TV s plochou obrazovkou, herní konzole, konzole Nintendo Wii a CD přehrávač. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Pro děti je připraveno dětské hřiště. La Aldea má také terasu a sdílený lounge. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 71 km.

Apartamentos
Apartamentos "Casa Rural de Aldea"

9,2 / 10 (121 hodnocení)

V ubytování Apartamentos "Casa Rural de Aldea" máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos "Casa Rural de Aldea" se nachází v Aldea del Fresno, 47 km od Pozuelo de Alarcón. Nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi. Venkovský dům se nachází v blízkosti dětského hřiště. Hosté mohou využívat gril a relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Rural de Aldea stojí 39 km od El Escorial. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 77 km.

Casa 110
Casa 110

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Casa 110 se nachází v Aldea del Fresno a nabízí vířivku. Nabízí terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný venkovský dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Hosté mohou relaxovat ve wellness centru s krytým bazénem, saunou a vířivkou nebo v zahradě s grilem. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 72 km.

Villa silvestre
Villa silvestre

8,5 / 10 (18 hodnocení)

Villa silvestre se nachází v Aldea del Fresno a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Apartmán s balkonem a výhledem na bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 6 ložnic, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 80 km.

Hotel Rural El Jardin
Hotel Rural El Jardin

8,4 / 10 (466 hodnocení)

Hotel Rural El Jardin se nachází v Aldea del Fresno a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Hotel poskytuje klimatizované pokoje s psacím stolem, bezpečnostní schránkou, TV s plochou obrazovkou, balkonem a vlastní koupelnou s bidetem. Hotel Rural El Jardin poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává à la carte nebo kontinentální snídaně. Hosté hotelu Rural El Jardin se mohou v Aldea del Fresno a okolí věnovat pěší turistice, kanoistice a cyklistice. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 72 km.

Paradise
Paradise

8,2 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování Paradise máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Paradise se nachází v Aldea del Fresno a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 8 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 6 koupelen s bidetem. K dispozici je také gril. K dispozici je venkovní bazén a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 80 km.

Casita el Destino con barbacoa y jacuzzi
Casita el Destino con barbacoa y jacuzzi

7,9 / 10 (29 hodnocení)

V ubytování Casita el Destino con barbacoa y jacuzzi máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casita el Destino con barbacoa y jacuzzi se nachází v Aldea del Fresno a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Po dni stráveném pěší turistikou nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casita el Destino con barbacoa y jacuzzi leží 77 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.