Ubytování ve městě Almadén

Město Almadén se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Almadén nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Almadén

Hotel Boutique Condes Fúcares
Hotel Boutique Condes Fúcares

9,5 / 10 (314 hodnocení)

Hotel Boutique Condes Fúcares se nachází v budově z 15. století v Almadénu a nabízí zahradu a terasu. Nabízí útulnou knihovnu a v některých pokojích bezplatné Wi-Fi. Všechny klimatizované pokoje jsou individuálně zařízené v rustikálním stylu a mají dřevěné stropní trámy. Ve všech je koupelna s vanou, sprchou a toaletními potřebami zdarma. V hotelu je bar. Snídaně zahrnuje domácí moučníky, džemy a jogurty. Boutique Condes Fúcares se nachází na úpatí pohoří Sierra Morena a Valle de Alcudia. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Hotel Boutique Condes Fúcares stojí 65 km od letiště Don Quijote.

Casa Rural
Casa Rural "El Peralillo"

8,8 / 10 (11 hodnocení)

Casa Rural "El Peralillo" se nachází v Almadénu a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem na hory a terasou. Tento venkovský dům nabízí výhled na bazén a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento venkovský dům se nachází v přízemí a má 3 ložnice, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, obývací pokoj a TV s plochou obrazovkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice.

Hotel Gema
Hotel Gema

8,6 / 10 (276 hodnocení)

V ubytování Hotel Gema máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Gemma se nachází v samém srdci Almadénu, v blízkosti ulice Calle Mayor a historického města. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou. Hotel Gemma má bar a restauraci, která si zachovává původní architekturu. Restaurace La Taberna kombinuje moderní a tradiční kuchyni a nabízí širokou škálu jídel a denní menu. Hotel má ideální polohu pro návštěvu hlavních městských památek a muzeí, jako je nemocnice Mineros de San Rafael, býčí aréna nebo minový park. Personál nepřetržitě otevřené recepce vám poskytne turistické informace o okolí.

Hotel Rural Restaurante Los Rosales
Hotel Rural Restaurante Los Rosales

8 / 10 (218 hodnocení)

Hotel Rural Restaurante Los Rosales se nachází na vrcholu Almadenu a nabízí panoramatický výhled na krajinu. Nabízí zahradu se sezónním venkovním bazénem a saunou. Klimatizované pokoje jsou zařízené v rustikálním stylu a mají dřevěné podlahy a stropy. Každý má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a trezor. Ve vlastní koupelně najdete fén a bezplatné toaletní potřeby. Restaurace hotelu Los Rosales nabízí tradiční kuchyni a výběr národních vín. Každý den se zdarma podává snídaně. Hostal Rural Restaurante Los Rosales sídlí ve starém hornickém domě, pouhé 3 minuty chůze od centra města.Je možné zorganizovat různé aktivity, jako je paragliding, letecké balony nebo jízda na koni. Město Ciudad Real je 105 km daleko.Na místě je k dispozici soukromé parkoviště.

Casa Rural El Patio
Casa Rural El Patio

7,7 / 10 (74 hodnocení)

Casa Rural El Patio se nachází v Almadénu a nabízí 2 samostatné domy, jeden je pronajímán jako celek a druhý pokoje. Oba mají společnou terasu. Dům se 3 ložnicemi, terasou, výhledem na město a prostorem pro 7 osob. Má 3 koupelny se sprchou nebo vanou. V soukromé obývací části je pohovka a TV a kuchyň je vybavena pračkou, myčkou a mikrovlnnou troubou. Druhý dům nabízí jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s oddělenými postelemi, výhledem na město, TV, šatní skříň a vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je malý společný obývací pokoj s TV a společný kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou. Do města Ciudad Real dojedete autem za hodinu a do Córdoby za 90 minut. Nedaleko je k dispozici bezplatné parkoviště.