Ubytování ve městě Arguedas

Město Arguedas se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arguedas nabízíme 17 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arguedas

Apartamento Turístico “El Yugo”
Apartamento Turístico “El Yugo”

9,7 / 10 (140 hodnocení)

Apartamento Turístico "El Yugo" se nachází asi 4,9 km od parku Sendaviva a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a terasou. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Pamplona je to 81 km.

Apartamento Ático Bardenas
Apartamento Ático Bardenas

9,7 / 10 (94 hodnocení)

Apartamento Ático Bardenas se nachází v Arguedas v regionu Navarra a nabízí balkon a výhled na město. 4,9 km od parku Sendaviva. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Na letiště Pamplona je to 81 km.

Terra Bardenas
Terra Bardenas

9,5 / 10 (24 hodnocení)

Terra Bardenas se nachází v Arguedas, 4,7 km od parku Sendaviva, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a přepážkou s turistickými informacemi. Nabízí výhled na město a je vzdálen 50 km od paláce králů Navarry v Olite. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Pamplona je to 81 km.

Apartamento Turistico Cigüeña de Arguedas
Apartamento Turistico Cigüeña de Arguedas

9,3 / 10 (114 hodnocení)

Apartamento Turistico Cigüeña de Arguedas se nachází v Arguedas, 4,9 km od parku Sendaviva, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K dispozici je lednice, sporák, myčka nádobí a kávovar. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Na letiště Pamplona je to 81 km.

Apartamento La Noria
Apartamento La Noria

9,3 / 10 (54 hodnocení)

APARTAMENTO LA NORIA nabízí ubytování v Arguedas, 12 km od Tudely. 35 km od Olite. Apartmán má kuchyň s myčkou nádobí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hotel nabízí bezplatné cyklistické výlety s průvodcem po přírodním parku Bardenas Reales. APARTAMENTO LA NORIA stojí 42 km od Arneda a 33 km od Calahorry. Na letiště Pamplona je to 66 km.

Alojamiento Rural La Alberca
Alojamiento Rural La Alberca

9,1 / 10 (82 hodnocení)

Alojamiento Rural La Alberca se nachází v Arguedas a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento venkovský dům nabízí bezplatné parkování a sdílenou kuchyň. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Každý den se zde podává kontinentální snídaně. Alojamiento Rural La Alberca poskytuje službu půjčení auta. Park Sendaviva je vzdálený 6,6 km. Na letiště Pamplona je to 82 km.

La Manguita Bardenas
La Manguita Bardenas

9 / 10 (27 hodnocení)

La Manguita Bardenas se nachází v Arguedas, 5,5 km od parku Sendaviva a 49 km od paláce králů Navarry v Olite. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Ubytování má výhled do zahrady a terasu. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Pamplona je to 80 km.

El Bordon
El Bordon

8,9 / 10 (92 hodnocení)

El Bordon se nachází v Arguedas v regionu Navarre a nabízí terasu a výhled na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky. Na místě si lze půjčit jízdní kola. El Bordon stojí 4,6 km od parku Sendaviva a 50 km od paláce králů Navarry v Olite. Na letiště Pamplona je to 81 km.

Apartamentos La Jasa
Apartamentos La Jasa

8,8 / 10 (513 hodnocení)

V ubytování Apartamentos La Jasa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos La Jasa se nachází v Arguedas v regionu Navarre, 4,9 km od parku Sendaviva. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, terasou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, sporák, myčka nádobí a kávovar. Palác králů Navarry v Olite je vzdálený 50 km. Na letiště Pamplona je to 81 km.

Alojamientos Dezerto Bardenas
Alojamientos Dezerto Bardenas

8,8 / 10 (137 hodnocení)

V ubytování Alojamientos Dezerto Bardenas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamientos Dezerto Bardenas se nachází v Arguedas a nabízí terasu, restauraci, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má satelitní TV s plochou obrazovkou. Apartmán má kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou, sprchu, toaletní potřeby zdarma a fén. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Alojamientos Dezerto Bardenas stojí 4,8 km od parku Sendaviva a 50 km od paláce králů Navarry v Olite. Na letiště Pamplona je to 80 km.

Casa Rural Casa Juli
Casa Rural Casa Juli

8,8 / 10 (90 hodnocení)

Casa Rural Casa Juli se nachází v Arguedas, 15 minut jízdy od přírodní rezervace Bardenas Reales de Navarra. Nabízí zahradu o rozloze 70 m2 s grilem a venkovním jídelním koutem. Tento vytápěný dům má obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a rozkládací pohovkou. K dispozici je také kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. V koupelně je pračka. Dům má výhled na hory, 1 dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi a 1 dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí. V koupelně najdete sprchu, fén a bezplatné toaletní potřeby. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a poznávání krajiny. K dispozici je také úschovna jízdních kol. Do zábavního parku Sendaviva se zoo a řadou aktivit dojedete autem za 10 minut. Město Tudela je vzdálené 15 km.

Agroturismo
Agroturismo "La Bardena Blanca II"

8,8 / 10 (86 hodnocení)

Agroturismo "La Bardena Blanca II" se nachází ve městě Arguedas, 4,8 km od parku Sendaviva a 50 km od paláce králů Navarry of Olite. Nabízí výhled na město, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi. Klimatizované apartmány mají plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, lednicí, kávovarem a sporákem. Některé apartmány mají posezení a/nebo terasu. Každé ráno se na farmě podává kontinentální snídaně. Agroturismo "La Bardena Blanca II" poskytuje službu praní prádla a business zázemí včetně faxu a kopírky. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat cyklistice. Na letiště Pamplona je to 81 km. "La Bardena Blanca II", a Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Camino de las Bardenas
Camino de las Bardenas

8,7 / 10 (182 hodnocení)

Camino de las Bardenas se nachází v Arguedas, 5 km od parku Sendaviva, a nabízí 1hvězdičkové ubytování, terasu, restauraci a bar. Tento 1hvězdičkový hotel nabízí sdílený lounge a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Hotel je nekuřácký a stojí 50 km od paláce králů Navarry v Olite. Hotelové pokoje jsou vybavené satelitní TV s plochou obrazovkou a bezpečnostní schránkou. Camino de las Bardenas poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V tomto 1hvězdičkovém hotelu si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice. Na letiště Pamplona je to 80 km.

Casa Rural
Casa Rural "La Bardena Blanca I "

8,6 / 10 (417 hodnocení)

V ubytování Casa Rural "La Bardena Blanca I " máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Bardena Blanca nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi v Arguedas, 15 minut jízdy od vstupu do přírodního parku Bardenas Reales Arguedas a 3 km od zábavního parku Senda Viva. Tudela je 16 km daleko. Penzion nabízí pokoje a apartmán. Většina pokojů má vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také společná terasa s grilem a jídelním koutem. Hosté mohou využívat také sdílenou kuchyň. K dispozici je také společná herna a čítárna. K dispozici je také speciální dietní menu a snídaně s místními produkty. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat jízdě na koni, pěší turistice a cyklistice. La Bardena Blanca stojí 42 km od královského paláce Olite.

Apartmento Castillo de Arguedas
Apartmento Castillo de Arguedas

8,5 / 10 (65 hodnocení)

Apartmento Castillo de Arguedas se nachází v Arguedas, 4,6 km od parku Sendaviva a 50 km od paláce králů Navarry v Olite. Nabízí terasu a klimatizaci. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice. Letiště Pamplona je vzdáleno 80 km.

Apartamento Rural Castildetierra
Apartamento Rural Castildetierra

8,5 / 10 (26 hodnocení)

Apartamento Rural Castildetierra se nachází v Arguedas, pouhých 5 km od parku Sendaviva, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. V okolí se lze věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Pamplona je to 81 km.

El Val
El Val

8,1 / 10 (61 hodnocení)

El Val se nachází v Arguedas, 4,6 km od parku Sendaviva a 50 km od paláce králů Navarry v Olite. Nabízí gril, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště Pamplona je to 81 km.