Ubytování ve městě Astudillo

Město Astudillo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Astudillo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Astudillo

Casa Rural
Casa Rural "La Mota"

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural "La Mota" se nachází v Astudillu, 32 km od katedrály Palencia, 29 km od divadla Teatro Principal a náměstí Plaza Mayor Palencia. Tento venkovský dům se nachází 31 km od vlakového nádraží RENFE v Palencii a muzea diecézního umění. Venkovský dům má 6 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavený kuchyňský kout a terasu s výhledem na město. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Isla 2 Casa Rural "La Mota" stojí 31 km od golfového hřiště Aguas a autobusového nádraží Palencia. Na letiště Burgos je to 79 km.

Casa Rurales Antigua Casa del Relojero
Casa Rurales Antigua Casa del Relojero

9,1 / 10 (9 hodnocení)

Casa Rurales Antigua Casa se může pochlubit terasou. del Relojero se nachází v Astudillu, 32 km od katedrály Palencia a 29 km od divadla Teatro Principal. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Venkovský dům stojí 30 km od náměstí Plaza Mayor Palencia a 31 km od golfového hřiště Isla 2 Aguas. Na letiště Burgos je to 80 km.

Posada El Museo
Posada El Museo

9 / 10 (207 hodnocení)

Posada El Museo se nachází v Astudillu a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Ubytování je vzdálené 32 km od katedrály Palencia, 29 km od divadla Teatro Principal a 29 km od náměstí Plaza Mayor Palencia. Některé pokoje mají terasu s výhledem do zahrady. Pokoje mají šatní skříň. Posada El Museo poskytuje ubytování v pokojích s vlastní koupelnou se sprchou a fénem, bezplatným Wi-Fi a v některých případech také s výhledem na město. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Posada El Museo podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. Isla 2 Hotel stojí 31 km od golfového hřiště Aguas a autobusového nádraží Palencia. Na letiště Burgos je to 80 km.