Ubytování ve městě Castuera

Město Castuera se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castuera nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castuera

Casa Rural
Casa Rural "Casa de las Regatas"

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rural "Casa de las Regatas" se nachází v Castuerě a nabízí zahradu, terasu a restauraci. Tento prázdninový dům má bar a gril. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na místě je dětské hřiště. Na letiště Badajoz je to 147 km.

Casa Rural
Casa Rural "Casa Isla del Zújar"

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural "Casa Isla del Zújar" se nachází v Castuerě a nabízí zahradu, terasu a restauraci. K dispozici je také bar. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Nechybí ani TV. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Badajoz je to 132 km.

Casa Rural Apartamento
Casa Rural Apartamento "Isla del Zújar"

8,6 / 10 (68 hodnocení)

Casa Rural Apartamento "Isla del Zújar" se nachází ve městě Castuera a nabízí výhled na jezero, restauraci, turistické informace, bar, zahradu a terasu. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bidetem a sprchou. Všechny apartmány jsou klimatizované a mají posezení a/nebo jídelní kout. Na letiště Badajoz je to 147 km.

Apartamentos Villa Vacacional
Apartamentos Villa Vacacional

7,8 / 10 (27 hodnocení)

Apartamentos Villa Vacacional se nachází ve městě Castuera a nabízí výhled na řeku, zahradu, terasu, restauraci, bar a zázemí pro vodní sporty. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV a vlastní koupelnu se sprchou. Nechybí ani mikrovlnná trouba a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Badajoz je to 132 km.