Ubytování ve městě Cubillos del Sil

Město Cubillos del Sil se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cubillos del Sil nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cubillos del Sil

Hostal Las Eras
Hostal Las Eras

9,1 / 10 (61 hodnocení)

Hostal Las Eras se nachází v Cubillos del Sil, 35 km od římských dolů Las Médulas, a nabízí sdílený lounge, nekuřácké pokoje, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a bar. Penzion stojí asi 12 km od hradu Ponferrada a 32 km od jezera Carucedo. Penzion má rodinné pokoje. Pokoje mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Hostal Las Eras má vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a některé pokoje mají také balkon. Všechny pokoje mají psací stůl a kávovar. Na letiště León je to 114 km.

Cabañas de madera de alquiler completo en El Bierzo
Cabañas de madera de alquiler completo en El Bierzo "El Bosque de los Sueños"

8,9 / 10 (201 hodnocení)

V ubytování Cabañas de madera de alquiler completo en El Bierzo "El Bosque de los Sueños" máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Má zahradu s grilem a Wi-Fi zdarma ve všech prostoráchCabañas de madera de alquiler completo en El Bierzo "El Bosque de los Sueños" nabízí bungalovy s možností vlastního stravování v Cubillos del Sil. K dispozici je také stolní tenis a herna. Všechny vytápěné bungalovy mají klimatizaci, terasu a kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a lednicí. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Cabañas de madera de alquiler completo en El Bierzo "El Bosque de los Sueños" stojí 8 minut jízdy od paintballového a motokárového okruhu Karting Cabañas Raras Paintball a 10 km od Ponferrady. León je vzdálený 70 minut jízdy.

Hostal Restaurante Cuatro Caminos
Hostal Restaurante Cuatro Caminos

8,5 / 10 (47 hodnocení)

Hostal Restaurante Cuatro Caminos se nachází v Cubillos del Sil, 33 km od římských dolů Las Médulas a 9,4 km od hradu Ponferrada. Nabízí zahradu, restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je nekuřácké a leží 30 km od jezera Carucedo. Všechny pokoje v penzionu mají klimatizaci, psací stůl, terasu s výhledem na město, vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, ložní prádlo a ručníky. Standardem je také šatní skříň. Hostal Restaurante Cuatro Caminos podává denně snídani à la carte. Na letiště León je to 112 km.