Ubytování ve městě Estorde

Město Estorde se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Estorde nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Estorde

Beatiful holiday flat in Galicia with sea views and next to the
Beatiful holiday flat in Galicia with sea views and next to the "Camino de Santiago"

10 / 10 (2 hodnocení)

Beatiful holiday flat in Galicia with sea views, next to the "Camino de Santiago" se nachází v Estorde, 100 metrů od pláže Praia de Sardineiro a 400 metrů od pláže Restrelo. Nabízí výhled na moře. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice a na místě je k dispozici zázemí pro vodní sporty. Beatiful holiday flat in Galicia with sea views, next to the "Camino de Santiago" se nachází 1,1 km od pláže Estorde a 17 km od vodopádu Ezaro. Na letiště Santiago de Compostela je to 89 km.

Apartamento vacacional
Apartamento vacacional

8,9 / 10 (14 hodnocení)

Apartamento vacacional nabízí ubytování s výhledem na moře v Estorde, 1,3 km od pláže Praia de Sardineiro a 17 km od vodopádu Ezaro. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Restrelo je vzdálená 500 metrů a pláž Estorde necelý 1 km. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Santiago de Compostela je to 89 km.