Ubytování ve městě Ginés

Město Ginés se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ginés nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ginés

Casa histórica Gines
Casa histórica Gines

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Casa histórica Gines se nachází asi 11 km od mostu Triana - Isabel II. Nabízí výhled na bazén a ubytování s balkonem a kávovarem. K dispozici je také soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky. Na místě je dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření, relaxovat v zahradě a využívat gril. Casa histórica Gines stojí 11 km od náměstí Plaza de Armas a 12 km od ostrova Isla Mágica. Na letiště Sevilla je to 21 km a hotel zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Villa Ferrer Sevilla
Villa Ferrer Sevilla

8,5 / 10 (16 hodnocení)

Villa Ferrer Sevilla se nachází asi 11 km od mostu Triana - Isabel II. Nabízí výhled do zahrady, balkon a kávovar. K dispozici je také soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na bazén, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Prázdninový dům stojí 11 km od náměstí Plaza de Armas a 12 km od zábavního parku Isla Mágica. Na sevillské letiště je to 21 km.

Piso 3 dormitorios HL Gines a 10
Piso 3 dormitorios HL Gines a 10" de Sevilla, a 20" del Aeropuerto de Sevilla

8,5 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování Piso 3 dormitorios HL Gines a 10" de Sevilla, a 20" del Aeropuerto de Sevilla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Piso 3 dormitorios HL Gines se nachází v Ginés, 8,4 km od mostu Triana - Isabel II a 8,7 km od náměstí Plaza de Armas. a 10" de Sevilla, a 20" del Aeropuerto de Sevilla nabízí terasu a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 10 km od náměstí Plaza de España a 11 km od parku Maria Luisa. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. Isla Mágica a palác Alcazar jsou vzdálené 10 km. Piso 3 stojí 18 km od sevillského letiště. dormitorios HL Gines a 10" de Sevilla, a 20" del Aeropuerto de Sevilla.

Apartamento Royal Gines II a 10
Apartamento Royal Gines II a 10" de Sevilla, a 20" del Aeropuerto de Sevilla

7,8 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování Apartamento Royal Gines II a 10" de Sevilla, a 20" del Aeropuerto de Sevilla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Royal Gines II se nachází v Ginés, 10 km od mostu Triana - Isabel II a 11 km od náměstí Plaza de Armas. a 10" de Sevilla, a 20" del Aeropuerto de Sevilla nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Tento apartmán nabízí terasu. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Isla Mágica a palác Alcazar jsou vzdálené 12 km. 20 km od sevillského letiště. a 10" de Sevilla, a 20" del Aeropuerto de Sevilla.

Hotel Gines
Hotel Gines

6,2 / 10 (641 hodnocení)

Tento hotel se nachází ve městě Gines, pouhých 6 km od centra Sevilly, a nabízí klimatizované pokoje. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Hotel Gines má jednoduše zařízené pokoje. Každý z nich má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Některé pokoje mají vanu. Tento rodinný hotel je obklopen zahradami a má nepřetržitě otevřenou recepci, jejíž personál vám poskytne turistické informace o okolí. Naproti hotelu je autobusová zastávka, odkud každých 15 minut jezdí autobusy na náměstí Plaza de Armas. Z náměstí dojdete do historického centra Sevilly za necelých 15 minut.

Nice home in Sevilla with 4 Bedrooms and Outdoor swimming pool
Nice home in Sevilla with 4 Bedrooms and Outdoor swimming pool

5,5 / 10 (4 hodnocení)

Nice home in Sevilla with 4 Bedrooms and Outdoor swimming pool se nachází v obci Ginés, 9,3 km od zábavního parku Isla Mágica, 10 km od paláce Alcazar a náměstí Plaza de España. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Most Triana - Isabel II je vzdálený 7,9 km a náměstí Plaza de Armas 8,2 km. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Nechybí ani TV. Prázdninový dům stojí 10 km od parku Maria Luisa a 12 km od kostela Santa María La Blanca. Nice home in Sevilla with 4 Bedrooms and Outdoor swimming pool leží 18 km od letiště Sevilla.