Ubytování ve městě La Vilella Baixa

Město La Vilella Baixa se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Vilella Baixa nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Vilella Baixa

Ca la Palmira - La Vilella Baixa - Priorat
Ca la Palmira - La Vilella Baixa - Priorat

9,9 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování Ca la Palmira - La Vilella Baixa - Priorat máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ca la Palmira - La Vilella Baixa - Priorat nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 25 km od Serra del Montsant. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 44 km od Gaudího centra Reus. Letiště Reus je ve vzdálenosti 49 km.

PRIORAT Ca la Iolanda
PRIORAT Ca la Iolanda "RELAX ESCALADA Y NATURALEZA"

9,4 / 10 (65 hodnocení)

V ubytování PRIORAT Ca la Iolanda "RELAX ESCALADA Y NATURALEZA" máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. PRIORAT Ca la Iolanda "RELAX ESCALADA Y NATURALEZA" nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 25 km od Serra del Montsant. Tento prázdninový dům nabízí výhled na hory a bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky. K dispozici je terasa a gril. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 44 km od Gaudího centra Reus. Na letiště Reus je to 49 km. "RELAX ESCALADA Y NATURALEZA".

L'Acadèmia de La Vilella Baixa 1
L'Acadèmia de La Vilella Baixa 1

9 / 10 (29 hodnocení)

L'Acadèmia de La Vilella Baixa 1 se nachází asi 25 km od Serra del Montsant a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Nabízí výhled na řeku a je vzdálen 44 km od Gaudího centra Reus. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Reus je to 48 km.

L'Acadèmia de La Vilella Baixa 3
L'Acadèmia de La Vilella Baixa 3

8,9 / 10 (37 hodnocení)

L'Acadèmia de La Vilella Baixa 3 nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 25 km od Serra del Montsant. Klimatizované ubytování je vzdálené 44 km od Gaudího centra Reus. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Reus je to 48 km.

L'Acadèmia de La Vilella Baixa 2
L'Acadèmia de La Vilella Baixa 2

8,8 / 10 (34 hodnocení)

L'Acadèmia de La Vilella Baixa 2 nabízí ubytování v La Vilella Baixa, 44 km od Gaudího centra Reus. 25 km od Serra del Montsant. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete zahrát tenis a v okolí se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Letiště Reus je ve vzdálenosti 48 km.

Apartments Ca la Victoria
Apartments Ca la Victoria

8,7 / 10 (97 hodnocení)

Nachází se 15 km od přírodní rezervace Serra de Montsant, Apartmány Ca la Victoria se nachází ve městě Vilella Baja. Nabízí apartmány s vlastním balkonem nebo terasou. Každý apartmán má obývací pokoj s pohovkou a TV. V kuchyni je mikrovlnná trouba a kávovar. V koupelně je vana nebo sprcha. V okruhu 50 metrů od apartmánů najdete restauraci, bar a supermarket. Na pláže na pobřeží Costa Daurada dojedete autem za 45 minut. Na letiště Reus je to 47 km.

Casa Victoria
Casa Victoria

8,4 / 10 (38 hodnocení)

Casa Victoria se nachází ve městě La Vilella Baixa a nabízí terasu s nádherným výhledem na hory. Tento penzion nabízí dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi a vlastní koupelnou. K dispozici je sdílená kuchyň se sporákem a obývací část s pohovkou a jídelním stolem. V koupelně je vana a sprcha. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. V okolí se můžete věnovat cyklistice a pěší turistice. Casa Victoria stojí 43 km od Reusu a 50 minut jízdy od Tarragony. Na barcelonské letiště je to 135 km.

Cal Tom
Cal Tom

7,5 / 10 (46 hodnocení)

Cal Tom se nachází v La Vilella Baixa, 25 km od Serra del Montsant a 45 km od Gaudího centra Reus. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, posezením a TV s plochou obrazovkou. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na město, hory nebo řeku a kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou. Všechny apartmány mají balkon s výhledem do zahrady. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Reus je to 49 km.