Ubytování ve městě Muelas de los Caballeros

Město Muelas de los Caballeros se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Muelas de los Caballeros nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Muelas de los Caballeros

Villa Rural
Villa Rural "La casa de ANA"

9,7 / 10 (8 hodnocení)

Villa Rural "La casa de ANA" se nachází ve městě Muelas de los Caballeros, pouhých 43 km od jezera Sanabria, a nabízí ubytování se zahradou, terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a tenisu. Vila má herní konzoli PS3, kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Bragança je to 64 km.

CASA RURAL
CASA RURAL "La CACHICANA"

CASA RURAL "La CACHICANA" se nachází v Muelas de los Caballeros, 43 km od jezera Sanabria, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Výhled směřuje do zahrady. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Bragança je to 64 km.