Ubytování ve městě Oliva de Plasencia

Město Oliva de Plasencia se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Oliva de Plasencia nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Oliva de Plasencia

Vía Caparra Superior
Vía Caparra Superior

8,7 / 10 (355 hodnocení)

Vía Cáparra nabízí ubytování v Oliva de Plasencia. Každý dům má 4 ložnice s vlastní koupelnou, kuchyň, obývací pokoj a jídelnu. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou a rádio. Ve vlastní koupelně najdete sprchu nebo vanu a fén. Wi-Fi je k dispozici zdarma. Hotel má terasu se soláriem a panoramatickým výhledem. V okolí vedou různé turistické trasy. V létě mají hosté volný vstup do místního veřejného bazénu vzdáleného 550 metrů. Via Cáparra má snadný přístup k dálnici A66 a Caparra je vzdálená 6 km.

Albergue Turístico
Albergue Turístico "San Blas" de Oliva de Plasencia

8,6 / 10 (92 hodnocení)

Albergue Turístico se nachází v obci Oliva de Plasencia, 13 km od náměstí Plaza Mayor.San Blas" de Oliva de Plasencia nabízí sdílený lounge, nekuřácké pokoje a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je sdílená kuchyň a turistické informace. Všechny pokoje v hostelu mají šatní skříň. Ubytování Albergue Turístico "San Blas" de Oliva de Plasencia má vlastní koupelnu a ložní prádlo. V Oliva de Plasencia a okolí se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Na letiště Salamanca je to 127 km.