Ubytování ve městě Santa Catalina

Město Santa Catalina se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santa Catalina nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Catalina

Finca Alejandrina
Finca Alejandrina

9,6 / 10 (16 hodnocení)

Finca Alejandrina se nachází v Santa Catalině na Tenerife a nabízí terasu a výhled na hory. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má výhled na moře, 3 ložnice a 1 koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Prázdninový dům stojí 40 km od Los Gigantes a 18 km od botanické zahrady. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 37 km.

Casafavorita - Meer- und Teideblick für Zwei
Casafavorita - Meer- und Teideblick für Zwei

8,9 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování Casafavorita - Meer- und Teideblick für Zwei máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casafavorita - Meer- und Teideblick für Zwei se nachází ve městě Santa Catalina a nabízí venkovní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šipkám. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavený kuchyňský kout a terasu s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 40 km od Los Gigantes a 20 km od botanické zahrady. Casafavorita - Meer- und Teideblick für Zwei leží 39 km od letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna.

The North Paradise
The North Paradise "House B" by Edén Rentals

8,5 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování The North Paradise "House B" by Edén Rentals máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. The North Paradise "House B" by Edén Rentals se nachází v Santa Catalina, 2,2 km od pláže Playa de Las Aguas a 42 km od Los Gigantes. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV. Prázdninový dům se soukromým bazénem a zahradou. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 15 km od botanické zahrady a parku Taoro. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 34 km.

The North Paradise 'House A' by Edén Rentals
The North Paradise 'House A' by Edén Rentals

8,3 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování The North Paradise 'House A' by Edén Rentals máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Finca La Huerta s výhledem na bazén: Casa A. nabízí ubytování se zahradou a terasou, asi 1,7 km od pláže Playa de Las Aguas. Tento apartmán s výhledem do zahrady a na moře nabízí bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 1 koupelnu se sprchou. K dispozici je také gril a terasa.

Ferienhaus mit Privatpool für 6 Personen ca 130 m in Las Longueras, Teneriffa Nordküste von Teneriffa
Ferienhaus mit Privatpool für 6 Personen ca 130 m in Las Longueras, Teneriffa Nordküste von Teneriffa

7 / 10 (9 hodnocení)

Ferienhaus mit Privatpool für 6 Personen ca 130 m se nachází v Las Longueras, Teneriffa Nordküste von Teneriffa, 2,5 km od pláže Moreno a 39 km od Los Gigantes. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento prázdninový dům má balkon. Kuchyňský kout je vybavený lednicí, sporákem, myčkou nádobí, kávovarem a rychlovarnou konvicí. Prázdninový dům stojí 19 km od botanické zahrady a parku Taoro. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 38 km. Privatpool für 6 Personen ca 130 m in Las Longueras, Teneriffa Nordküste von Teneriffa.