Ubytování ve městě Tardajos

Město Tardajos se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tardajos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tardajos

Albergue turístico
Albergue turístico "La Fábrica"

8,9 / 10 (1175 hodnocení)

Albergue turístico sídlí ve zrekonstruované továrně na mouku. "La Fábrica" nabízí restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi. Hostel se nachází v Tardajosu na poutní cestě Camino de Santiago. La Fábrica má jedinečně zařízené pokoje s topením a šatní skříní. Nabízí soukromé a společné pokoje. V koupelně je sprcha. Restaurace s odhalenými kamennými zdmi a dřevěnými trámy nabízí k obědu a večeři místní jídla. Hosté mají přístup do společného salonku a turistické informace jsou k dispozici na vyžádání. A-231 Na dálnici jsou to 2 km. Do Burgosu dojedete autem za 15 minut.

La Casa de Beli
La Casa de Beli

8,7 / 10 (492 hodnocení)

Ubytování se nachází v Tardajosu v Kastilii a Leonu, 9 km od Burgosu. La Casa de Beli se může pochlubit terasou a výhledem do zahrady. Na místě je restaurace. Všechny pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají terasu nebo balkon. Standardem je vlastní koupelna s vanou nebo sprchou. La Casa de Beli poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na místě je k dispozici bankomat. Hotel se nachází na poutní cestě El Camino de Santiago a nabízí specifické služby a zařízení pro poutníky. Mezi tyto služby patří přeprava batohů, uzamykatelné skříňky, úschovna kol a masáže. La Casa de Beli stojí 40 km od města Covarrubias a 23 km od města Mata. Na letiště Burgos je to 16 km.